Eskişehir'de yürek yakan motosiklet kazası!

Eskişehir'de yaşanan motosiklet kazasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, bir kişi yaralı...

TRAFİK 14.10.2022, 23:50 15.10.2022, 00:11
Eskişehir'de yürek yakan motosiklet kazası!

Eskişehir’de 2 üniversite öğrencisinin bulunduğu motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı.

Kaza, Mahmudiye-Çifteler kara yolunda bulunan İsmetpaşa kavşağında meydana geldi. İddialara göre, Çifteler ilçesinde bulunan bir okulda rehberlik öğretmeni olan T. K. (30) idaresindeki otomobil, Enes Yılmaz’ın kullandığı motosiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletteki sürücü Enes Yılmaz (24) ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Barbaros Ali Alçın (19) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Mahmudiye İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Barbaros Ali Alçın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Motosiklette bulunan gençlerin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci oldukları ve okuldan çıktıktan sonra Mahmudiye’ye dönüş için yolda oldukları öğrenildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Enes Yılmaz’ın ambulans ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@