Eskişehir'deki kazada saniyelerle ölümden döndüler! Bu yola önlem gerek 

Eskişehir'de yaşanan trafik kazasında yoldan çıkan otomobil yol kenarındaki oto lastik işyerine girdi. İşyeri çalışanları saniyelerle ölümden kurtuldu. O anlar kameralara yansıdı....

TRAFİK 29.10.2022, 13:33 29.10.2022, 13:42

Eskişehir'de çevreyolunda Şehir Hastanesi kavşağında yaşanan trafik kazasında yoldan çıkan bir otomobil Jet Oto Lastik işyerinin içine girdi.

Önündeki araç nedeniyle panik yapan sürücünün direksiyonu aniden kırması sonucu yoldan çıktığı iddia edilen kazada otomobilin işyerine girdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

İşyerindekiler saniyelerle kurtuldu

İşyerine giren otomobil işyeri çalışanlarını adeta sıyırarak içerdeki lastiklere ve iki otomobile çarpıp işyerinin içine kadar girdi. Maddi hasarla atlatılan kazada bir işyeri çalışanının hafif yaralandığı ifade edildi.  

Bu yola önlem gerek... Dubalar kalktı, kazalar arttı

Jet Oto Lastik firma sahibi Fahri Kaya, büyük bir kazayı atlattıklarını belirterek, "Neyse ki çalışanlarımıza bir şey olmadı. Maalesef bu yerde yaklaşık bir yılda yol kenarındaki dubalar kaldırıldığı çok sayıda kaza yaşanıyor. 3 gün önce de bir kaza yaşanmıştı. Dubaların yeniden konulmasını istiyoruz" dedi. 


 

Çevreyolundan gelen araçların Şehir Hastanesi dönüşüne hızlı girdiğini, o an sağ yan yoldan gelen araçların sıkıştığını ve bu nedenle kazalara şahit olduklarını ifade eden Fahri Kaya, yolun bu dönüş noktasına bir an önce önlem alınmasını istediklerini kaydetti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@