Eskişehir'in kaldırımsız mahallesi!

Eskişehir'de her geçen gün büyüyen trafik ve otopark sorununda bir mahalledeki park yeri sorunu özellikle dikkat çekiyor.

TRAFİK 20.11.2022, 14:14 20.11.2022, 14:21
Eskişehir'in kaldırımsız mahallesi!

Eskişehir'de araç sayısı her geçen gün artarken trafik sorunu ve otopark eksikliği de durmadan büyüyor. 

Birçok mahallede kaldırımlar da araçlarla dolmaya başlarken, Bahçelievler Mahallesi'nde vatandaşlar araç park edilmeyen kaldırım bulmakta zorlanmaya başladı. 

Bahçelievler Mahallesi’nin ara sokaklarında çok sayıda sürücünün kaldırımlara park ettiği araçlar vatandaşları kaldırımsız bırakırken, sürücüler park yeri eksikliğinden yakınıyor. 

Yayaları kaldırım yerine yoldan yürümeye zorlayan park halindeki araçlar, yaya güvenliğini de tehlikeye sokuyor.

Sürücüleri uyardıklarını ve defalarca şikayette bulunduklarını belirten mahalle sakinleri ise yetkililerin soruna çözüm bulmasını istiyor.

Yaya yolu olan kaldırımların araçlar tarafından adeta işgal edildiğini kaydeden vatandaşlar, mahallede okul bulunduğunu ve çocukların yoldan yürümesinin tehlike oluşturduğunu söylüyor. 

Yorumlar (11)
Mert 1 yıl önce
Belediye vakti zamanında garaj yapılmadan sadece parasının ödenmesine imkan verdi vermeseydi
Taylan sezerler 1 yıl önce
O sokaklardan her hafta geçiyorum.
Araç sahipleri tek sıra park etmedikleri ve karşılıklı araç bıraktıkları için araçlarına zarar gelmesin diye kaldırımın üstüne araçlarıını bırakıyorlar. Burada hatalı olan tamamiyle yayayı düşünmeyen malı kıymetli bencil araç sürücüleri. Çünkü dün geçtiğimde bir sürü boş yer olmasına rağmen araçların beredeyse hepsi kaldırımın üzerindeydi.
Kamil 1 yıl önce
Anca gelip geçerken gördüğün kadarıyla yorumlarsın sen.. 4 katlı apartmanların çoğunda araç var. Nereye konacak araçlar? Çoğu akşam aracinkoyacak yer bulamıyorum. Belediye çözüm üretmeli..
Seniha 1 yıl önce
Eskişehir felç olmuş durumda her semt bu halde ne yazıkki,trafik desen berbat hic bir calisma yok heryer çöp yığını
Nevzat 1 yıl önce
Belediye yakınlara otopark yapsın sorun çözülsün o kadar insan nereye bırakacak arabasını herkesin kiralayacağı kadar garaj da yok yollar kaldırımın dışına araç bırakılacak kadar geniş de değil.
Kemal 1 yıl önce
Yakında garajların çoğu dükkana dönünce görmek lazım. Ama belediyeye para gelsin de farketmez, insanlar sıkıntı çekmiş kimin umrumda. Kaldırımları kapatan esnaf da farklı değil hiç. Hele kolezyum denen yapının bulunduğu sokak kaldırımlar esnaf için yapılmış zaten. Yürümeye hakkınız yok, boşuna şikayet etmeyin sonuç çıkmıyor nasılsa, a partisi b partisi, hepsi aynı al birini vur ötekine!!!
Ahmet 1 yıl önce
Çağdaş entelektüel belediyecilik anlayışı olan şehirlerde zamanın da otopark bedellerini belediyeler almasalardı bu gün kısmen de olsa bu sorunlar yaşanmaz dı birde hem yayayım hem de sürücülerin trafik kurallarına riayet etmemeleri trafik polislerimizde görevini layıkıyla yapmamaları
İsmail 1 yıl önce
Eskişehir heryerim böyle...........
Emekli 1 yıl önce
Apartman altındaki garaja girmek yerine yol kenarına veya kaldırıma park yapmak işine geliyor sonra otopark yok deniyor
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın

Gelişmelerden Haberdar Olun

@