Eskişehir trafiğinden gülümseten manzaralar

Eskişehir trafiğinde bazı araçlardaki mizahi yazılar veya uyarılar, trafik sorunu giderek büyüyen Eskişehir'de sürücüleri bir nebze olsun gülümsetiyor...

TRAFİK 20.09.2023, 12:27 20.09.2023, 12:37
Eskişehir trafiğinden gülümseten manzaralar

Eskişehir'de trafik sorunu her geçen gün büyürken ve şehrin en önemli sorunu haline gelirken, trafikteki bazı araçlardaki mizahi yazılar ve uyarılar sürücüleri bir nebze de olsa gülümsetiyor... 

İşte o yazılardan bazıları.. 

“Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim!”

Eskişehir’de acemi sürücünün otomobilinin arka camına astığı “Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim!” ifadelerini içeren yazı dikkat çekti. 
Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi’nde park halindeki bir otomobilin arka camına asılan yazıda, “Çok çok acemi ve paniğim özür dilerim!” ifadeleri ve gülücük yer aldı. Acemiliğini samimi bir şekilde anlatan vatandaş, başta sürücüler olmak üzere görenleri gülümsetti.

“Yollarda uçmuyorsak Newton'a olan saygımızdandır”

Eskişehir’de üzerinde komik yazılar yazan ve halk arasında “üzgün araç” olarak anılan minibüs de ilgi odağı oldu. Önünde "Küçük enişte" yazan ve bıyık da olan Odunpazarı ilçesi Akarbaşı Mahallesi’nde park halindeki ve genellikle kamp için kullanılan panelvan kasa araç, üzerindeki yazılarla gülümsetiyor. Üzerinde, “Sana gelmediysem kampa gittiğimdendir gülüm”, “Bana öyle bakma kıskanacaklar” ve “Yollarda uçmuyorsak Newton'a olan saygımızdandır” gibi komik cümleler yazılı sarı renkli araç, başta trafikteki sürücüler olmak üzere vatandaşların dikkatini çekiyor. Görenler araçla fotoğraf çektirmeden de geçmiyor. 

Öte yandan sürücüler için giderek çekilmez hale gelen Eskişehir trafiğinden sıradan bir günü izlemek ister misiniz? Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz... 

Yorumlar (1)
Çetin ALP 8 ay önce
Bunun nedeni, özellikle görüntüyü çektiğiniz Atatürk Caddesinde iki şerit akması gereken yolun her iki tarafına da park eden SAYGIDEĞER vatandaşlarımız değilmi. Yine bu caddede karşı taraftaki sokağa girmeye çalışan ya da yan sokaktan çıkip diğer geçide geçmeye çalışan SAYGIDEĞER şöförleri de unutmamak lazım. Bir de yine aynı caddede bulunan ve cep olmayan otobüs durakları.
Benzer caddeler de aynı durumda. Örneğin Şaair Fuzuli caddesi. Zaten tek sıra park o önemli caddeyi yeterince daraltmışken bir de ikinci sıraya parkeden yine ÇOK SAYGIDEĞER sürücüler ve o caddedeki yoğun yaya trafiği ni de unutmayalım.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@