Eskişehir'in sokakları daralıyor... Geç geçebilirsen!

Eskişehir'deki trafik ve otopark sorunu her geçen gün daha da büyürken, sokakları daraltan araç parkları ambulans ve itfaiye gibi araçların geçişine daha da fazla engel olmaya başladı. Darlaşan sokaklardaki kazalar da artıyor...

TRAFİK 02.08.2022, 16:47 02.08.2022, 17:09
Eskişehir'in sokakları daralıyor... Geç geçebilirsen!

Eskişehir'de trafik sorunu ve otopark ihtiyacı her geçen gün artarken, ara sokaklara yapılan çift sıra parklar da sokakları daha da daraltmaya başladı. 

Vatandaşların bile zor geçer hale geldiği birçok sokaktan araçlar da geçmekte zorlanıyor ve çok sayıda maddi hasarlı kazalar yaşanıyor. 

112 ambulansları ve itfaiye için büyük engel 

Söz konusu sokakların araç parklarıyla daralması acil durumlarda hızlı hareket etmesi gereken ambulans ve itfaiye gibi araçlar için de büyük engel oluşturuyor. 

Kentin birçok bölgesinde gözlenen park sorunu, trafiğe çıkan sürücülerin ve yayaların korkulu rüyası haline geldi. Şehrin işlek caddelerinde her gün ortaya çıkan çift şerit park sorunu, şimdi de sokak aralarında fazlasıyla ortaya çıkmaya başladı.

Özellikle şehrin merkezi noktalarına yakın olan Türel Sokak’ta ortaya çıkan çift sıra parklar, vatandaşları sokak ortasından yürümek zorunda bırakırken sokağa girmeye çalışan diğer araçların da girişini engelliyor.

Ufak kazalar İstanbul'daki gibi olağan hale geldi!

Bu durumun yetkililer tarafından düzeltilmesini bekleyen sokak sakinleri, yanlış parklardan dolayı daralan sokakta yer alan araçların çoğunda, ufak çaplı hasarlar meydana geldiğini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@