Eskişehirli sürücüler şikayetçi... Bazen yanmıyor, bazen boşa yanıyor!

Eskişehir'de kavşaklardaki sinyalizasyon sistemleri ile ilgili sürücülerden ardı ardına şikayetler yağıyor...

TRAFİK 15.11.2021, 13:56 15.11.2021, 14:12
Eskişehirli sürücüler şikayetçi... Bazen yanmıyor, bazen boşa yanıyor!

Eskişehir'de kavşaklardaki sinyalizasyon sistemleri ile ilgili sürücülerden ardı ardına şikayetler yağmaya devam ediyor... 

Son olarak tramvay hattının da geçtiği Derman Caddesi Halman Sokak kavşağındaki sinyalizasyonda yaşanan sıkıntılar bazı sürücüler tarafından sosyal medyadan gündeme getirildi. 

"Hepsi kırmızıya dönüyor, trafik kitleniyor"

Bir vatandaş yaptığı paylaşımda, söz konusu kavşakta tramvay geçtikten sonra da tüm ışıkların kırmızıya döndüğünü ve trafiği kilitlediğini, çok sayıda aracın boş yere kırmızı ışıkta beklediğini trafiğin sıkıştığını savundu. 

"Bazen de yanmıyor"

Başka sürücüler de yaptıkları paylaşımda söz konusu kavşakta hep sıkıntı ile karşılaştıklarını belirterek, bazen kırmızı ışığın da yanmadığını ve bu nedenle çok sayıda kaza yaşandığını veya kazaların son anda atlatıldığını belirtti. 

Bazı sürücüler de Büyükşehir Belediyesi ve BİLEM'e bildirmelerine rağmen kavşaktaki sinyalizasyon sorununun devam ettiğini söylüyor. 

Söz konusu kavşakta sinyalizasyon ile ciddi sıkıntılar olduğunu ifade eden sürücüler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Dairesi'nin bu konuda harekete geçmesini ve düzeltmesini istediklerini ifade ediyor. 

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşın... 

Eskişehir'de trafikte gündeme gelen sıkıntılarla ilgili siz ne düşünüyorsunuz, lütfen yorumlarda paylaşın... Gördüğünüz sorunları ve sıkıntıları, çözüm önerilerinizi yorumlar kısmında belirtebilir, [email protected] e-posta adresimize veya 0 (552) 696 96 88 nolu Whatsapp iletişim hattımıza iletebilirsiniz. 

Yorumlar (1)
Recai yardımcı 12 ay önce
Ertuğrulgaziden Kütahya yoluna çıkışta il tarım köşedeki trafik lambası çok kısa yanıyor bazen 3 bazen 4 kezle zor geçiliyor süre uzatılmalı uzun kuyruklar oluşmakta

Gelişmelerden Haberdar Olun

@