banner163

Feci kaza! Baba öldü, oğlu ağır yaralı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan TIR devrildi... Baba öldü, oğlu ağır yaralı

TRAFİK 30.05.2021, 19:43 30.05.2021, 19:49
Feci kaza! Baba öldü, oğlu ağır yaralı

Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında kontrolden çıkan mermer yüklü TIR yol kenarındaki ağaçları yıktıktan sonra devrildi. Korkunç kazada baba hayatını kaybederken TIR sürücüsü oğlu ise ağır yaralandı. 

Kontrolden çıktı, ağaçları yıkıl devrildi 

Kaza, Afyonkarahisar-Konya yolunun 8. kilometresi Karaaslan köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki İbrahim Mermer idaresindeki TIR sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarındaki çarptığı ağaçları yıkıp ardından tarım arazisine devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye jandarma, 112 Acil Servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

66 yaşındaki baba hayatını kaybetti, oğlunun hayati tehlikesi sürüyor 

Bölgeye gelen kurtarma ekipleri adeta zamana karşı bir yarış verirken, yaklaşık yarım saatlik bir müdahale sonrası sürücü Mermer ile yanındaki babası Ali Mermer’i (66) güçlükle sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Yaralılardan Ali Mermer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, oğlu İbrahim Mermer’in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından TIR'ın dorsesinde tonlarca mermer ise tarım arazisine savrulurken, kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@