Kamyon çarptı, ikiye ayrıldı! Biri ağır 2 yaralı

Bursa’da kamyonun çarptığı otomobil ikiye ayrıldı... 2 kişi yaralandı..

TRAFİK 19.11.2021, 08:05
Kamyon çarptı, ikiye ayrıldı! Biri ağır 2 yaralı

Bursa’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobili kamyon biçti. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon ile bariyerlere sıkıştı. Kazada otomobilde bulunan yolcu yaralanırken otomobil sürücüsü ise ağır yaralandı.



Kaza, saat 03.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi, Ata Bulvarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.B.  idaresindeki otomobil seyir halinde iken yağmur nedeniyle kayganlaşan kontrolden çıktı.

Arkasından gelen S.Ş. idaresindeki  kamyon duramayarak otomobile çarptı. Yol kenarında bulunan bariyerlere de çarpan otomobil ikiye ayrıldı. Feci kazada otomobilde bulunan İ.B. ve yanından bulunan arkadaşı İ.A. araçtan fırlayarak yaralandılar. Diğer sürücülerin kazayı görmeleriyle birlikte yaralıların yardımına gittiler.

Diğer vatandaşlar ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar ise ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı.  Otomobil sürücüsü İ.B.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü S.Ş. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bir süre kontrollü sağlanan trafik kamyon ve otomobilin yoldan çekilmesinin ardından açıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@