Odunpazarı'nda faciadan dönüldü! Kayan kamyon türbeye çarptı

Eskişehir'de Odunpazarı'nda faciaya ramak kaldı! Yokuşta kayan bir kamyon türbeye çarpıp durabildi...

TRAFİK 28.09.2021, 11:48 28.09.2021, 11:56
Odunpazarı'nda faciadan dönüldü! Kayan kamyon türbeye çarptı

Eskişehir’de kum ve tuğla dolu bir kamyon, kerpiç yapıdaki türbenin duvarına çarparak durabildi. Kamyonun park halindeki araçların arasına dalmasına çok az mesafe kala durması daha büyük bir zararı önledi.

Yokuşu çıkarken geriye kaymaya başladı... 

Tarihi Odunpazarı bölgesinde Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, kum ve tuğla ile dolu bir kamyonun yokuşu çıkarken geriye kaymaya başladığı iddia edildi.

Şoför durduramadı, türbeye çarptı 

Yükten dolayı şoförünün durduramadığı söylenen kamyon türbe duvarına çarparak durabildi.

Büyük facia atlatıldı

Az aşağıda park halinde birçok araca doğru sürüklenen kamyonun türbe duvarına çarparak durmasıyla büyük bir facia atlatılmış oldu. Birçok aracın ve yakınındaki insanların zarar görebileceği bir kazanın önüne geçilirken türbede bulunan insanlar kısa süreli panik yaşadı.

Kasası tuğla ve kum ile dolu olduğu söylenen kamyonun çarptığı kerpiç yapıdaki Hazreti Şehabettin Sühreverdi türbesinin duvarı büyük zarar gördü. Normalde yük dolu kamyonların çarptığı beton binaların dahi büyük zarar görmesine alışan vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Kaza sebebi ile türbe içinde herhangi bir hasar meydana gelmedi.

Türbe duvarının onarımı başladı

İnşaat malzemelerinin ticaretini yapan bir firmaya ait olduğu iddia edilen kamyonun çarpma sonucu türbe duvarlarında tahribata sebep oldu. Kamyonun ait olduğu firma tarafından yapılacağı öğrenilen onarma çalışması günün erken saatlerinden itibaren başladı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@