banner163

Polis aracıyla öğrenci servisi çarpıştı! Yaralılar var

Afyonkarahisar’da trafik kazası... Polis aracıyla öğrenci servisi çarpıştı! Yaralılar var...

TRAFİK 22.11.2021, 16:42 22.11.2021, 20:04

Afyonkarahisar’da trafik kazası...

Trafik polisi aracı ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki polis memuru yaralanırken, 6 öğrenci de kontrol amaçlı sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Olay, saat 15.40 sularında Uydukent Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali Çetinkaya İlkokulu’na ait öğrenci servisi ile trafik polis otomobili Yeşilyurt Mahallesi’nde ışıksız kavşakta henüz belirlenemeyen sebepten dolayı kaza yaptı.

2'si polis 4 kişi yaralandı, 6 öğrenci kontrol amaçlı hastanede 

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı polis memuru ile öğrencilere ilk müdahaleyi yaparak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevkini sağladı. Olayda iki polis memuru yaralanırken, 5 öğrenci de kontrol amaçlı hastaneye götürtüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazada öğrenci servisi sürücüsü, S.A. (47), 2 polis memuru ile yaşları 9 ile 12 arasında değişen özel eğitim sınıfı öğrencisi 6 çocuk yaralandı. Kazada yaralanarak araç içerisinde sıkışan polis memurlarından biri olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Polis memurları ve çocukların durumları iyi

Kazaya karışan servis aracındaki öğrencilerin Ali Çetinkaya İlkokulu öğrencileri olduğu öğrenilirken, çocukların 6’sının da durumlarının iyi olduğu ve yalnızca tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldıkları bildirildi. Kazada ekip otosunun hurdaya dönmesi ise çarpışmanın şiddetini gözler önüne serdi. Kazanın ardından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@