banner163

Ticari araç takla attı! 3 yaralı

Kavşağa dikkatsiz giren hafif ticari araç, başka bir araca çarpıp takla attı... 3 kişi yaralandı...

TRAFİK 30.07.2021, 08:31
Ticari araç takla attı! 3 yaralı

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bursa merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Çekirge Caddesi'nde meydana geldi. Ş.B. idaresindeki hafif ticari araç, imalathaneden yüklediği poğaça ve börek hamurlarını götürmek üzere Altıparmak istikametinden Çekirge Mahallesi istikametinde Stadyum Kavşağı'na geldiği sırada, Stadyum Caddesi'nden Altıparmak istikametine dönmek isteyen N.A. idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle Ş.B.'nin aracı takla atıp sürüklenirken, diğer araç da kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı. Kazada Ş.B. ile birlikte aynı araçta bulunan T.K. ile kızı E.K. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, diğer araç sürücüsü Nazmiye Onay'ı, ifadesini almak üzere Çekirge Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü.

Börek ve poğaça hamurları yola döküldü

Öte yandan kazanın şiddetiyle devrilen araçtaki poğaça ve börek hamurları yola döküldü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların çekiciyle kaldırılması ve belediye ekiplerinin dökülen hamurları temizlemesiyle trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@