Zincirleme kaza! 1 astsubay hayatını kaybetti, 4 yaralı

Zincirleme kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı, bir astsubay hayatını kaybetti...

TRAFİK 15.07.2021, 09:38 15.07.2021, 09:51
Zincirleme kaza! 1 astsubay hayatını kaybetti, 4 yaralı

Afyonkarahisar’da 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri çocuk 5 kişi yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan astsubay olan bir kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza, Yenice Mahallesi Çevre Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şaban Korkmaz yönetimindeki otomobil sürücüsünün belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu V. F.'nin kullandığı TIR'In dorsesine çarparak kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Korkmaz’ın kullandığı araç sonrasında H. S.'nin idaresindeki araçla çarpıştı. Ardından arkadan gelen 3 araç da kazaya karışınca ortalık adeta savaş alanına döndü.

Astsubay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı 

Toplamda 6 aracın karıştığı trafik kazasında sürücüler Ş.K. ve H.S. ile araçlarda bulunan F. S., E.Ç. ve 11 yaşında bir çocuk yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Afyonkarahisar 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı'nda Astsubay Şaban Korkmaz götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@