Bakan Soylu açıkladı... Bilecik Belediye Başkanı hakkında soruşturma açıldı!

Bakan Soylu Bilecik'teki o billboardlara büyük tepki gösterdi... Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve ilgililer hakkında soruşturma açıldığını açıkladı. İşte detaylar...

YARGI 26.03.2021, 01:38 26.03.2021, 01:44
Bakan Soylu açıkladı... Bilecik Belediye Başkanı hakkında soruşturma açıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilecik’teki "İstanbul Sözleşmesi" ile ilgili Bilecik Belediyesi tarafından asılan billboardların yapılan suç duyurusu sonucu kaldırıldığını ve CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin ve ilgililer hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

O billboardlar kaldırıldı, Başkan Şahin hakkında soruşturma başlatıldı 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Toplumumuzun tüm kesimlerine hakaret içeren, Öğretmenlerimizi ve Polisimizi zan altında bırakan Bilecik’teki bilboardlar yaptığımız suç duyurusu sonucu güvenlik güçlerimizce derhal kaldırılmıştır Bilecik Belediyesi Başkanı ve ilgililer hakkında Bakanlığımızca soruşturma başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi'nin astığı ilanlarda, "İstanbul Sözleşmesi kimden korur?" sorusunun altında, "okulda öğretmenin, karakolda polisin" ifadelerinin yer alması tartışma konusu olmuş, bazı vatandaşlar şikayette bulunmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@