banner163

Bakan Soylu'ya hakaret eden şüpheli tutuklandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaret suçlamasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan şüpheli yeniden gözaltına alındı... Tutuklandı...

YARGI 22.01.2021, 23:17 22.01.2021, 23:24
Bakan Soylu'ya hakaret eden şüpheli tutuklandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan şüpheli E.E.,  ayrıca ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan da hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği için gözaltına alınan ve çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılan şüpheli E.E.'nin sosyal medya hesaplarında yapılan incelemede ‘Cumhurbaşkanına hakaret' içerikleri paylaşımları olduğu tespit edildi.

İkinci gözaltında "Cumhurbaşkanına hakaretten" tutuklandı

Şüpheli, hakkında ‘kamu görevlisine hakaret' suçundan soruşturma devam ederken, ‘Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında yeniden gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede savcılığın ardından hakimliğe çıkarılan şüpheli ‘Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@