Bursa'daki facia sonrası Bilecik'te de operasyon! Eskişehir'e getireceklerdi

Bursa'da yaşanan olayda ölü sayısı 3'e yükselirken, 2 kişi de gözaltına alındı. Öte yandan Bilecik'te de operasyon düzenlendi. Eskişehir'e getirileceği belirtilen ve sahte içki yapımında kullanılan litrelerce etil alkol ele geçirildi.

YARGI 15.11.2022, 12:14 15.11.2022, 12:22
Bursa'daki facia sonrası Bilecik'te de operasyon! Eskişehir'e getireceklerdi

Bursa’da 3 kişinin öldüğü, 9 kişinin hastanede tedavi gördüğü sahte alkol olayının ardından 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi'nde bir evde sahte alkol içtikten sonra zehirlenen Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56) ve N.Ç.'nin hayatını kaybettiği, 9 kişinin de hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. 9 kişiden 3 kişinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Raif A.’yı (46) gözaltına aldı. Araştırmalarına devam eden ekipler, sahte içkilerin İzmir’de yapıldığı ve oradan buraya gönderildiğini tespit etti. Yapılan operasyona sonucu, İzmir'de sahte içki satışı yapan O.Y. de (51) yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bilecik'te operasyon! Eskişehir'e getireceklermiş 

Öte yandan Bilecik'te düzenlenen operasyonda da çok miktarda etil alkol ele geçirildi. Sahte içki üretiminde kullanılacak etil alkolün Eskişehir ve İstanbul'a götürüldüğü tespit edildi. 

Bilecik'te sahte içki üreten, ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyonda 120 bidon etil alkol ele geçirildi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce sahte içki üreten, ticaretini yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde bir operasyon düzenlenedi. İstanbul ve Eskişehir'e etil alkol götürüldüğü tespit edilen 1 araçta yapılan aramada 120 bidon halinde 600 litre etil alkol ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan İ.K. isimli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@