Depremzedelere hakaret eden o kadın Eskişehir'de yakalandı

14 Mayıs seçimleri sonrasında sosyal medyada yayınladığı videoda depremzedelere hakaret eden ve tüm Türkiye'nin tepkisini toplayan o kadın Eskişehir'de gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

YARGI 17.05.2023, 12:33
Depremzedelere hakaret eden o kadın Eskişehir'de yakalandı

14 Mayıs seçimlerinin ardından kullandıkları oylardan dolayı deprem bölgesindeki depremzedeleri sert sözlerle eleştirerek çektiği videoyu ‘Tiktok’ uygulamasında paylaştığı gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Depremzedelere yaptığı çirkin hakaretler büyük tepki toplamıştı 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde deprem bölgesinde oy veren depremzede vatandaşlara çirkin hakaretlerde bulunan ve bu anları saniye saniye kaydederek ‘Tiktok’ isimli sosyal medya uygulamasında paylaşan A.D.D. hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de yakalandı 

Oy veren depremzedelere yönelik hakaret, saldırı ve tahrik içerikli provakatif video paylaşımı yapan A.D.D., İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan ve hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D.D. isimli şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@