banner163

Depremzedelere hakaret eden o kadına "evden çıkmama" yasağı getirildi

Depremzedelere sosyal medyada yayınladığı video ile hakaretlerden eden ve büyük tepki toplayan, sonrasında Eskişehir'de yakalanan A.D.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu defa da Cumhurbaşkanına hakeretten gözaltına alınan o kişi hakkında ‘konutu terk etmeme’ kararı verildi.

YARGI 18.05.2023, 17:56 18.05.2023, 18:00
Depremzedelere hakaret eden o kadına "evden çıkmama" yasağı getirildi

Depremzedelere sosyal medyada yayınladığı video ile hakaretlerden eden ve büyük tepki toplayan, sonrasında Eskişehir'de yakalanan A.D.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu defa  da Cumhurbaşkanına hakeretten gözaltına alınan o kişi hakkında ‘konutu terk etmeme’ kararı verildi. 

14 Mayıs Genel Seçimleri’nin ardından deprem bölgesinde bulunan, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı'na oy veren vatandaşlara hakaretler ettiği videoyu Tiktok hesabında paylaşan A.D.D. isimli kadın, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 41 yaşındaki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

Adli kontrol şartıyla serbest kalmasının ardından vatandaşlar tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden paylaşımlar yaptığı gerekçesi ile ihbar edilen A.D.D, bugün tekrar yakalandı ve hakim karşısına çıktı. Savcılık sorgusunun ardından ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçu çerçevesinde hakim karşısına çıkan A.D.D. hakkında, ‘Konutu terk etmemek’ şeklinde adli kontrol kararı verildi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@