banner163

Doç. Dr. Ayas'a silahlı saldırı... MHP İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi

Eskişehir'de saldırıya uğrayan 14 Mayıs seçimlerinde MHP Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas'ın hayati tehlikesi olmadığı belirtilirken, MHP Eskişehir İl Başkanlığı da saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı.

YARGI 02.06.2023, 14:17 02.06.2023, 14:22
Doç. Dr. Ayas'a silahlı saldırı... MHP İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi

14 Mayıs seçimlerinde MHP Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayı olan akademisyen Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, evine gittiği esnada silahlı saldırıya uğradı.

14 Mayıs 2023’te gerçekleşen genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, dün akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Silahlı saldırıda bacağından vuruldu 

Eskişehir'de Tepebaşı ilçesi Boyacıoğulları Mahallesi’nde bulunan evine gittiği esnada Z.E.E. ve B.E. isimli 2 şüphelinin henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırısına uğrayan Ayas, bacağından vurularak yaralandı.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi 

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas’ın tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.

MHP'den açıklama: "Siyasi değil adli bir vakadır. Güvenlik güçlerimiz gerekli soruşturmayı titizlikle yürütmektedir"

MHP İl Başkanlığı tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.
Açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinde MHP Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas’a saldırının adli bir vaka olduğu belirtildi. MHP İl Başkanlığının açıklamasında, “28. Dönem milletvekili adayımız Doç. Dr. Muhammed Bahadır Ayas bey, 1 Haziran 2023 tarihinde akşam saatlerinde evine giderken menfur bir saldırıya uğramıştır. Şehir Hastanesinde tedavisi sürmekte olup herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olayın siyasi bir tarafı olmayıp adli vakadır. Olayla ilgili güvenlik güçlerimiz gerekli soruşturmayı titizlikle yürütmektedir” denildi.
Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, dün akşam saatlerinde Tepebaşı ilçesi Boyacıoğulları Mahallesi’nde bulunan evine gittiği esnada Z.E.E. ve B.E. isimli 2 şüphelinin silahlı saldırısına uğramış ve bacağından vurularak yaralanmıştı.

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@