Eskişehir'de depremzedenin evindeki Türk bayrağına çirkin saldırı!

Eskişehir’de yaşayan depremzede bir vatandaşın evine yumurta atılıp, balkonuna astığı iki Türk bayrağından biri kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı.

YARGI 23.05.2023, 14:45
Eskişehir'de depremzedenin evindeki Türk bayrağına çirkin saldırı!

Eskişehir’de yaşayan depremzede Hüseyin Alıcı’nın evine yumurta atılıp, balkonuna astığı iki Türk bayrağından biri kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı.

Eskişehir’de geçtiğimiz pazar gününü pazartesine bağlayan gece iddiaya göre depremzede vatandaşın evinde asılı Türk bayrağına çirkin saldırı gerçekleşti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’daki evi yıkılan Hüseyin Alıcı Eskişehir’e taşındı. Hayatını Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesi Fatih Sultan Sokakta tuttuğu evde sürdüren Alıcı, ‘bu kadarı da pes’ dedirten bir saldırıya maruz kaldı. İddiaya göre depremzedenin birinci kattaki evinin balkonuna astığı 2 Türk bayrağından biri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yırtılıp, konutunun camlarına yumurta atıldı.

Olay karşısında şaşıp kalan depremzede ve Alıcı’nın ailesi, Türk bayrağına verilen zarara anlam veremedi. Yırtılan Türk bayrağının ise 3 kesikle zarar verilmesi, olayın bıçak ya da benzeri bir kesici alet ile yapıldığı şüphesini uyandırdı.

Daha önce de zillere basıp kaçan şahısların olduğunu söyleyen Hüseyin Alıcı, kimseyle bir probleminin olmadığını söylerken şöyle devam etti;
“Çocukları görmedim, kaçtılar. Gece saati olmuş, evdeydim ama görmedim. Gece saat 12.00’a kadar oturdum bekledim gelmediler sabah yattım sabah şu durumda. Daha önceden de zili çalıp kaçmışlardı akşamüstü vakitlerinde. Olayın saat kaçta olduğunu bilmiyorum. Pencerenin sinekli açıktı attıkları yumurta içeriye kadar düşmüş. Biz gariban depremzedeyiz, Malatya’dan geldik buraya. Ankara’ya gittik, oradan Denizli’ye gittik. Orada da 1 ay kaldık en son buraya geldik. Ayın 22’sinde de biletimi alıp Malatya’ya gideceğim. Benim evime bu zamana kadar kimse gelmedi, kimsenin tavuğuna da kışt demedim.”

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@