Eskişehir Emniyet Müdürlüğü açıkladı! "O paylaşım tamamen asılsız"

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden önemli açıklama! "O paylaşım tamamen asılsız"

YARGI 25.10.2023, 12:39 25.10.2023, 12:47
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü açıkladı! "O paylaşım tamamen asılsız"

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, bir sosyal mesajlaşma grubunda ilkokullu çocuklara seyyar satıcı kılığındaki kişiler tarafından uyuşturucu madde verildiği iddiasıyla ilgili paylaşımların asılsız olduğunu duyurdu.

"O paylaşım tamamen asılsız, Eskişehir'de o isimde bir okul da yok"

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde özellikle velilerin bulunduğu whatsapp gruplarından yapılan bir paylaşımda; bir ilkokulda çocuklara seyyar satıcı kılığındaki kişi tarafından uyuşturucu madde verildiği, 4 gündür polisin teyakkuzda olduğuna dair paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir. Bahse konu paylaşımdaki iddaalar tamamen asılsız olmakla birlikte, Eskişehir sınırları içerisinde bahse konu paylaşımda yer alan isimde herhangi bir okul bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür paylaşımlara itibar etmemesini önemle rica ederiz" denildi. 

"Okullarda gerekli önlemler alınmakta, şehrimizin her bölgesinde uyuşturucu ile mücadelemiz devam etmektedir"

Açıklamada ayrıca, "İl Emniyet Müdürlüğümüzce okul önlerinde çocuklarımızın sağlığını ve güvenliğini tehdit edecek durumların oluşmaması için gerekli önlemler alınmış olup, uyuşturucu ile mücadelemiz şehrimizin her bölgesinde kararlılıkla devam etmektedir" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@