Eskişehir - İnegöl istikametinde kuş uçurtmuyorlar

Eskişehir istikametinden İnegöl'e giriş ve çıkışlarda sıkı denetim var... Polis ve jandarma kuş uçurtmuyor...

YARGI 20.04.2021, 10:14 20.04.2021, 12:16
Eskişehir - İnegöl istikametinde kuş uçurtmuyorlar

Eskişehir istikametinden İnegöl’e girişte bulunan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl’ün Eskişehir istikametine gidişte görev alan Jandarma komutanlığı ekipleri, şehrin giriş ve çıkışlarını tuttular. Şehrin merkezinde ve kırsal mahallelerinde de denetimlerini sürdüren ekipler, korona virüsün yayılmasını önlemek için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Bursa-Ankara karayolu üzerinde görev alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehre giriş yapan tüm araçları tek tek inceliyorlar. 

Şehirlar arası seyahat yasağı ne zamanlar geçerli? Seyahat izin belgesini kimler alabilir?

Şehirler arası yolculukları kendi araçları ile yapmak isteyenler hafta içi günlerde sabah 05.00'ten akşam 19.00'a kadar bu seyahatleri gerçekleştirebilecek. Bu saatlerde herhangi bir seyahat zorunluluğu gerekçesine ihtiyaç olmayacak. 

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 19.00 ile 05.00 saatleri arasında ve hafta sonları ise özel araçla şehirler arası seyahat yapılabilmesi için izin almak gerekiyor.  Hafta sonları ve hafta içi kısıtlama saatleri sürelerinde ancak toplu taşıma araçları ile seyahat edilebilecek, özel araçları ile sadece seyahat izin belgesi alabilen vatandaşlar seyahat edebilecek. 

Detaylı bilgi için Özel araçla seyahat kısıtlaması var mı? haberimizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@