Kahreden haber! 2 şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yapılan saldırıda 2 askerimizin şehit olduğunu, 3 askerimizin de yaralandığını bildirdi...

YARGI 11.09.2021, 12:47
Kahreden haber! 2 şehidimiz var

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, bugün arama-tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Şehitlerimiz için Hakkari'de tören

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde saldırı sonucu saldırıda şehit olan Uzman çavuşlar Ramazan Demir ile Mücahit Sınırtepe'nin cenazeleri, Hatay'daki törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Şehit Ramazan Demir ile Mücahit Sınırtepe için Hatay Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından Şehit Demir'in Türk bayrağına sarılı naaşı Kahramanmaraş’a, Sınırtepe'nin naaşı ise Kayseri'ye gönderildi.

Basına kapalı gerçekleşen törene, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ile askeri erkan katıldı.

.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@