MSB acı haberi duyurdu... Şehidimiz var

Pençe-Yıldırım Harekâtı’nda, üs bölgesine güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe (22) şehit oldu...

YARGI 29.04.2021, 08:17 29.04.2021, 08:34
MSB acı haberi duyurdu... Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada “Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Bakan Akar'dan baş sağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şehit Uzman Onbaşı Gökçe için başsağlığı mesajı yayımladı. Akar, mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı. "Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımlanan mesajda, şehit Gökçe'nin fotoğrafına da yer verildi.

Şehidimizin ailesine acı haber verildi

Amasya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindekiler, 22 yaşındaki Gökçe'nin şehadet haberini, Hacılar Meydanı Mahallesi'nde oturan anne Semra, baba Cemalettin Gökçe'ye verdi. Şehidimizin evine Türk Bayrağı asıldı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@