MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı... Askeri araç kazasında yaralanan Astsubay Üstçavuş Geçit şehit oldu...

YARGI 19.11.2021, 07:56
MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şırnak Uludere bölgesinde Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit askeri araç kazasında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “Şırnak Uludere bölgesinde 18 Kasım 2021 tarihinde Astsubay Üstçavuş Cihan GEÇİT askeri araç kazasında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Şehidimizin evine Türk Bayrağı asıldı

Şehit olan Astsubay Üstçavuş Cihat Geçit’in İstanbul Büyükçekmece'deki evine Türk bayrağı asıldı.

Şırnak Uludere’de askeri aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit’in İstanbul Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bulunan evine Türk Bayrağı asıldı.

Şehidimizin evine daha sonra yakınları, komşuları, askeri yetkililer ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yetkililer geldi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Şehit Cihan Geçit'in naaşı Şırnak'tan kaldırılan askeri uçak ile Atatürk Havalimanına getirilecek. Şehidin naşının buradan Küçükçekmece'de bulunan gasil haneye götürüleceği ardından da Bakırköy Ataköy'de kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidimizin evinin önünde Büyükçekmece Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Polis ekipleri ise evin önünde önlem aldı. Şehit Cihat Geçit'in evli ve 5 yaşında 1 kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

Naaşı İstanbul'a getirildi

Şehit Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit’in naşı saat 05.30 sıralarında Bakırköy'de bulunan askeri Havalimanına getirildi.
Şehidimizin Ay Yıldız Bayrağa sarılı tabutu cenaze aracına alınarak polis eskortu eşliğinde Küçükçekmece'de bulunan gasil haneye götürüldü. Cenaze namazının gün içinde Bakırköy Ataköy'de kılınacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@