Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Hukuk ve adalet için yeni bir dönemin başlangıcı olacak

 Hukuki Araştırmalar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener, yeni adli yıl açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

YARGI 31.08.2023, 17:17 31.08.2023, 17:21
Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Hukuk ve adalet için yeni bir dönemin başlangıcı olacak

 Hukuki Araştırmalar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, yeni adli yılı açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Pınar Turhanoğlu Gücüyener, mesajında, yeni adli yılın hayırlı olmasını dileyerek, yargı mensuplarının özverili çalışmalarının yanı sıra hukuk camiasının tüm bireylerinin kararlılığıyla dolu verimli bir yıl olmasını temenni ettiklerini belirtti.

Yeni adli yılın hukukun üstünlüğünün pekiştirileceği ve adaletin güçleneceği yeni bir dönemin başlangıcı olacağını vurgulayan Gücüyener, "Yeni adli yıl, reformcu ve kararlı bir yaklaşımla temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan hukuk devleti ilkesini derinleştirme dönemi olacaktır. Adalet beklentisi karşılanmış, adalet ihtiyacı tatmin edilmiş bir toplum, hukukun üstünlüğünün de güvencesi ve bekçisi olacaktır. Bu yıl da hukukun rehberliğinde, daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemeyi sürdüreceğimize inancımız tamdır" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@