Tepebaşı Belediyesi suç duyurusunda bulunmuştu... 2 şüpheli tutuklandı

Tepebaşı Belediyesi'nin Ekim 2022'de suç duyurusunda bulunduğu rüşvet iddiaları ile ilgili açılan soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı açıklandı.

YARGI 16.09.2023, 11:07 16.09.2023, 11:14
Tepebaşı Belediyesi suç duyurusunda bulunmuştu... 2 şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

Tepebaşı Belediyesi'nde memur olarak görev yapan 3 şüpheli gözaltına alınmış, Tepebaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetler sonrasında konuyla ilgili 26 Ekim 2022'de Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu ve yasal sürecin takip edildiği açıklanmıştı. 

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, yapılan ihbar ve şikayetler sonrasında "rüşvet almak ve rüşvet almaya aracılık etmek" suçu kapsamında şüpheli kişilerle ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Belediye çalışanı A.A, Ö.U. ile S.A. isimli şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan ifadelerinin ardından 'rüşvet almak ve rüşvet almaya aracılık etmek' suçundan tutuklanmaları talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildikleri, hakimlikçe yapılan sorgularının ardından A.A. ve Ö.U. isimli şüpheliler hakkında tutuklama kararı verildiği, S.A. isimli şüpheli hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kararı verildiği, soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürüldüğü, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@