Tepkilere neden olan billboard tahrip edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin tepkilere neden olan o billboard'u kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi...

YARGI 13.02.2021, 16:51
Tepkilere neden olan billboard tahrip edildi

Türkiye'nin 3 şehidini gözyaşlarıyla uğurladığı günde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin bazı billboardlarında HDP'nin afişlerinin asılı olması çeşitli tepkilere ve tartışmalara neden olmuş, bu konuda sosyal medyada da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterilen çok sayıda mesaj paylaşılmıştı. 

Porsuk Bulvarı'nda HDP'nin afişinin bulunduğu billboardun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce camının kırıldığı ve içindeki afişin çıkartılıp atıldığı belirtildi. Panonun tahrip de edildiği görülürken, polis ekiplerinin incelemede bulunduğu ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı ifade edildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin billboardlarında, Pençe Katral 2 operasyonunda kaybettiğimiz 3 şehidimizi uğurladığımız günlerde, HDP'nin afişlerinin yer alması dikkat çekmiş, bu duruma dikkat çeken bazı vatandaşlar sosyal medyada tepki mesajları yayınlamıştı, söz konusu afişlerin billboardlardan kaldırılmasını talep etmişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@