banner163

01.11.2021, 15:48

Bizim beka sorunumuz 

Seçim yaklaştıkça "Beka sorunu" tekrar gündeme ittiriliyor. Eğer bir beka sorunu varsa ve Türk Devleti varolma mücadesi veriyorsa sebebleri nelerdir, kimlerin mahareti sayesinde olmuştur.. 

En büyük sorunumuz Suriye'de yaşanan iç savaştan sonra ülkemizi adeta istila eden 4 milyon göçmenin getirdiği güvenlik ve ekonomik yüktü. 

2011 yılında Suriye'de iç savaş çıktığında "eyyy Esed" diyen bendim, Emevi Camii'nde cuma namazı kılacağız diyen, saçma sapan stratejik derinlik hayalleri kuran da bendim.

Sınırları açan, herkesi sorgusuz sualsiz, katil mi ruh hastası mı bilmeden içeri alan da bendim. 

YPG'nin başındaki Salih Müslüm'ü Ankara'da ağırlayan da muhtemelen bendim.

Kıbrıs'ın Türk'lük mücadelesini veren rahmetli Denktaş'ı Türkiye'den kovmaya kalkan "Burada propaganda yapamaz" diyen de bendim. 

Hatta o referandumda Rumlar'la federasyon kurmak isteyen Talat'ı destekleyen de bendim. 

20 yıldır Yunan adaları silahlandırılırken seyreden de bendim. 

Ermenistan ile dost olmak için Bursa'da yapılan maçta Azerbaycan bayraklarını stada sokmayan da bendim.

Tabii ki Habur'da zılgıt atan da bendim. Açılım diye diye hendekçi itlere göz yuman da bendim. Hendek ve hendekteki itleri kazırken şehit olan askerimizin ve polisimizin sebebi bendim. 

Fettullahçılara istedikleri her şeyi veren, devleti teslim eden de bendim. 

Ankara'yı parsel parsel veren de bendim. Bütün bunların sorumlusu ben olduğum için Türk Devleti'nin beka sorunu var. Tekrar itiraf ediyorum, bütün bunların sorumlusu benim. 

Bunların sorumlusu asla 20 yıldır iktidarda bulunan ve Türkiye'yi yöneten AK Parti ve Tayyip Erdoğan değildir.

Doğru bir beka sorunumuz var.Bu sorunda Devlet yönetiminde, liyakat, ehliyeti terk eden, imam olmayan hiç kimseye güvenmeyen, başkasına nefes aldırmayan, aile, eş dost, akraba halinde Türk Devletine çullanamış bir grubun varlığı ile oluşan bir sorun.  

Mesela soyadınız Kavakçı veya Sayan olursa, soyları sopları çok yetenekli olduğu için Devleti yönetirsiniz.

Mesela adınız Murat Mercan'sa Milletvekili olursunuz, bakan yardımcısı olursunuz. Boşta mı kaldınız ABD'ye bile büyükelçi olabilirsiniz. 

Bunlar da günümüzün papatyaları,ne kadar akıllı ve yetenekliler.Bu küçük grupları Eskişehir üzerinden okursanız durumu daha iyi anlarsınız. 

Eskişehir'de AK Parti'ye oy veren, gönül veren sıradan insanlarımıza sormak istiyorum. 

Eskişehir'deki Milletvekiliniz, İl Başkanınız, İlçe Başkanınız, o, bu, şu hangi yaranıza merhem oldular.

Cevabını ben vereyim merhem olmazlar. Çünkü meşgul ve yoğunlar. Kendilerinin, akrabalarının, ilçelerde seçim kaybetmiş eski Belediye Başkanlarının beka sorunu var. 

Mutlaka ihale almaları veya bir makama oturmaları gerekir. Bir eyyyy de benden gelsin. 

Kızılay Genel Merkezine Eskişehir kökenli kişiler ortak şekilde araç kiralıyor mu? 

Yeni açılan Niğde Karayolunda karşılıklı iki adet akaryakıt istasyonu alan kişi de Eskişehir'li meşhur bir abimiz mi? merak ediyorum, soruyorum. 

Eskişehir'in AK Parti milletvekillerinden bir tanesi, eğitimini, bilgisini, görgüsünü çapını bildiğimiz bir arkadaşımızın "Tecrübe ve yeterliliğini" sorgular.Tecrübesini sorguladığı arkadaşımızın çalışma hayatı kadar yaşı olmayan, yeterliliklerini asla mukayese bile edilemeyecek kendi yakınını Konsolos, Türk Hava Kurumu İl Başkanı, Kızılay bilmem neyi, Santraç bilmem neyi makamına oturtabilir. Bunların beka sorunu kendilerinden, akrabalarından ibarettir. Çapını ve yeterliliğini sorguladığınız arkadaşlarımız çeyreğini dolduramadığınız makamlarınıza dar bile gelir. 

Önce kendinizi sorgulayın.Bizim bütün arkadaşlarımız namuslu, vatanperver ve adam gibi adamlardır. 

AK Parti'nin birebir aynısı olan, fakat ideolojik olarak farklı olduğunu iddia eden Odunpazarı Belediyesi'ni yöneten küçük bir grup var. Hem vallahi hem billahi birebir aynı mentaldeler. Amaca ulaşmak için uyguladıkları yöntem farklı. Bunlar din üzerinden, öbürleri Atatürk üzerinden... 

AK Parti içerisinde bir kadın meclis üyesi ile bu küçük grup arasında problem oldu. Kadın meclis üyesi benim daha önce sorduğum 2,5 milyon liralık çay parasının 2020 yılındaki miktarını sordu ve bana saldırdıkları gibi ona da saldırdılar. 

Daha bir kadın üyesini koruyamayan, İl Başkanı ve Milletvekilleri ülkenin bekası ile Eskişehir'in menfaatlerini koruyacaklarmış. İki kız babası olarak o kızımızı Demokrat Parti'ye davet ediyorum. Arkamda Devletin gücü, parası olmasa da, genç bir kadının onurunu koruyacak ahlak ve cesarete sahibim.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@