19.02.2021, 17:12

Odunpazarı’ndaki şahıs ve diğerlerinden korkuyor muyum?

Odunpazarı’nı yöneten Belediye Başkanı, simsiyah kıyafetler içerisinde Belediyesinin tiyatro sahnesinde şiir okumuştu. Sanat eleştirmeni değilim fakat Belediye Başkanı olmasa haşmetmeaplarına hiçbir sanat yönetmeni sahnede şiir okutmazdı. İnsanı şiirden, sanattan, tiyatrodan soğutur.

Shakespeare'nin Macbeth'inde iyi veya kötü insan diye bir şey yoktur. İnsanların iyi veya kötü olmasını düşünceleri belirler. Shakespeare'nin evrensel değerler taşıyan eserinde iktidar ve iktidar hırsının insanın içerisindeki kötülüğü ortaya çıkarmasını okursunuz. Biz de bu kötülükle boğuşuyoruz. Eskişehirliyim, burada doğdum, inşallah burada da gömüleceğim. 

Memleketimin iyi insanlar tarafından, iyi yönetilmesini talep etmek en doğal hakkım. 

Siyasi parti İl Başkanı olarak Eskişehir'i yönetenleri kamu adına denetlemek de demokrasinin tartışılmaz ilkesidir. Odunpazarı Belediyesi’nin Başkanlık makamında oturan zat ve adamlarının yönetim ilkeleri, tarzları, üslupları ve militan tavırlarının Eskişehir'in barış ortamına zarar verdiklerini her fırsatta tekrarlıyorum. 
Makamda oturan zat ve adamlarının geçmişleri, Odunpazarı Belediyesi’ne amiyane tabirle çöktüklerinden sonra yaptıkları ile beni hiç şaşırtmadılar ve şaşırtmıyorlar. Başkanlık makamında oturan zat, belediyenin parası ile çıktığı televizyonlarda hakkımda her türlü gerçeğe aykırı beyanda bulundu, kadın döven özel kalemi gazetelere, internet sitelerine belediyeden gönderilen aynı metinle mahkemede söylemediğim ifadeleri yayınlattırdı. 

Kötülüğün sonu yoktur, bunlarla mücadele ederken görüyorum. Avukat Emre Genç, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi, aynı zamanda Belediye makamında oturan zatın, mahkemelik olduğum kadın döven özel kalem müdürünün avukatı. 

Öğreniyorum ki avukat bey Odunpazarı Çiftçi Koruma Kurulu’nun da avukatıymış. Bu kurul da Odunpazarı Belediye Meclisi’nde seçilen bir kurul, yani Odunpazarı Belediyesi ile ilişkili bir kurul. 

Avukat olan meclis üyesinin, bu kurulun avukatı olması ne kadar etik, vicdanınıza bırakıyorum. 

Odunpazarı bölgesinde tarlayı bırakın, ağacım yok, ona rağmen Odunpazarı Çiftçi Koruma Kurulu’ndan avukat Emre Genç imzalı icra kağıdı evime gönderildi. İcra kağıdında T.C numarası bana ait, üstünde avukatımın ismi de mevcut. Özetle, olmayan üyeliğimin aidat borcu için ikametgahıma icra kağıdı gönderiliyor. 
Avukat Emre Genç'in bürosunu aradığımda borcum olduğu ve vekalet ücreti ödemem gerektiğini öğreniyorum… Şaka gibi ama gerçek. Benim dışımda, işin bir dramatik yönü de, ağır ekonomik şartlar yaşayan çiftçiyi 320 TL aidat borcu için hangi vicdanla icraya veriyorsunuz… 

Avukat Emre Genç de, 320 TL aidat borcunun karşılığında 350 TL vekalet ücreti alıyor… 

Siyasi mücadele içerisinde olduğum Odunpazarı Belediye Başkanlığı makamında oturan Av. Kazım Kurt, ona yakın iki dönemdir Meclis Üyeliği yapan Av. Emre Genç, mahkemelik olduğum Av. Kazım Kurt'un adamı kadın döven özel kalem müdürünün Avukatı Emre Genç…  Odunpazarı Meclisi’nde seçilen Odunpazarı Çiftçi Koruma Kurulu’nun Avukatı Emre Genç… 

Acaba hukuk intikam aracı olarak mı kullanılıyor… Bu işi gariban sekreterlerin üstüne atamalarına izin vermeyeceğim. 

Benim evime, üyesi bile olmadığım kurulun, olmayan borcu için gönderilen icra kağıdının üzerinde “Avukat Emre Genç” yazıyor. Herkes attığı imzanın arkasında duracak. Eskişehir'de herkesi uyarıyorum… Odunpazarı Belediye Başkanlığı makamında oturan zat ve adamları ile karşı karşıya gelirseniz her an her şey olabilir. 

Korkunç düşünceler insanın karşısında duran korkunç şeylerden daha beterdir. 

Korkuyor muyum? Asla! İyiliğin kazanacağına ilişkin inancımı kaybetmiyorum.

Yorumlar (5)
A Haşim 3 yıl önce
Helal reis
Halis 3 yıl önce
Ayıptır uav. 300 lira ya ihtiyacı olduğunu bilseydik cıkarır verirdik. 300 lira vekalet ücreti için insana icra gönderilmez.
Dr.nedim 3 yıl önce
Ya bu adam kim gerçekten tanışmam gerek adam aşmış kendini
Aziz k 3 yıl önce
O ne ya o kadar borca, borç kadar avukatlık ücreti mi olur
İ sürücü 3 yıl önce
Çiftçi koruma kurulu çiftçiyi icraya mı vermiş ,bu ne ya?? rant kapısı olmuş her yer

Gelişmelerden Haberdar Olun

@