banner163

05.02.2023, 17:52

Bengi Başer peygamber soyundan geliyorsa evrimi de reddediyordur

Hiçbir zaman anlamadım peygamber soyundan geldiğini söyleyen ya da iddia edenlerin amacını.

Şimdi de pandemide ünlenen ve birtakım insanı pandemi sürecindeki farklı bakış açısı nedeniyle, “elimize düşmeyin” diye tehdit eden Bengi Başer, peygamber soyundan geldiğini iddia etmiş.

Siyaset sahnesinden kendisine kostüm edinmeye çalışan Bengi Başer, pandemi sürecinde ettiği tehditleri ve insanları görüşlerinden dolayı aşağılayan ifadeleri de peygamber soyundan gelme hassasiyeti ile mi ele aldı acaba?

Yeni nesil moda oldu peygamber soyundan geldiğini ifade etmek ya da bizzat kişinin kendisi ifade etmese de çevresindekilere ifade ettirmesi.

Tamam kabul, iddia ettiğiniz gibi siyaset arenasında ya da sözlerinin muteber kılınması noktasında bunu iddia ediyorsunuz. Doğrudur da…

Peki bize ne, kime ne?

Peygamber soyundan geldiğinizi iddia ettiğinizde peygamber gibi güzel mi kabul edelim sizi? Sözlerinize daha mı itibar gösterip, muteber sayalım sizi?

Neyse, günün sonunda hepimiz ilk insan ve peygamber Hz. Adem ve Havva’dan geldiğimize göre cümle alem peygamber torunu oluyoruz.

Bengi Hanım peygamber soyundan geldiğini iddia edip güven tazelemeye çalışırken dikkat etsin kendi cenahından linç yemesin.

Zira cenahındaki bilim dünyasnın kabul ettiği evrim teorisi ile peygamber soyundan gelmek birbiri ile epey oksimoron durumlar.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@