banner163

En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

'TEKNOFEST tercihimi belirledi...'

Video Haber 07.02.2021, 19:24

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisi Elif İnce, TEKNOFEST sayesinde nasıl bu bölümü seçmeye karar verdiğini anlattı... 

Düzceli Elif İnce, ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisi Elif İnce, kanser tedavisi gören babasının damarlarının incelmesi nedeniyle enjeksiyon işlemlerinde yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmak düşüncesiyle bir damar görüntüleme cihazı tasarlamıştı. 

Düzce Bilsem öğrencisi olan Elif, TEKNOFEST'in bilgisayar mühendisliği bölümü seçmesindeki yerini anlattı. Yarışmacı olmasa bile herkesin ziyaretçi olarak Teknofest'e gitmesi gerektiğini anlatan Elif İnce, "Ülkemizde bu kadar güzel işlerin yapıldığının farkında değildim. Çok güzel işler başarılmış. Benim gibi genç mühendislerle tanışma imkanım oldu" dedi. 

Selçuk Bayraktar: Bütün Elif'lerin yolu açık olsun... 

Programın görüntülerini BAYKAR Teknoloji'den ve TEKNOFEST'i düzenleyen T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da sosyal medyadan paylaşarak, "TEKNOFEST 2020 finalisti bir öğrencimiz. Yolun açık olsun Elif. Bütün Elif'lerin yolu açık olsun..." diye yazdı. Bu paylaşım da çok konuşuldu ve beğeni topladı. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@