banner163

Eskişehir'deki yoga kampına yoğun ilgi

Tepebaşı Belediyesi'nin Seyitgazi'de düzenlediği Yoga ve Sağlıklı Beslenme Kampı yoğun ilgi gördü.

SAĞLIK 30.07.2023, 14:34 30.07.2023, 14:39
Eskişehir'deki yoga kampına yoğun ilgi

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi ve kardeş kent Seyitgazi Belediyesi iş birliğinde Yoga ve Sağlıklı Beslenme Kampı düzenlendi. Etkinliğe yaklaşık 100 kişi katıldı. 

Seyitgazi Yoga ve Sağlıklı Beslenme Kampı etkinliği kardeş belediye Seyitgazi Belediyesi iş birliğinde Santral Park’ta düzenlendi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı etkinlikte uzman eğitmenler, yoga eğitimleri verdi.

Ardından Tepebaşı Belediyesi rekreasyon ekibi tarafından takım çalışmasını geliştirecek, dikkat ve reflekse dayalı eğlenceli oyunlar oynatıldı. Etkinlikte ayrıca uzmanlar tarafından sağlıklı beslenme konusunda da önemli bilgiler verildi. Kampın ilk akşamı, Furkan The Band’in gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile sona erdi. Etkinliğin ikinci gününde ise katılımcılar gün doğumunda yoga yapıp, mandala etkinliğine katıldı.

Katılımcı Erhan Güzel, “Etkinlik çok güzel, hayatımda ilk kez yoga ve meditasyon etkinliğine katıldım. Çok farklı ve güzel buldum, hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Eğitmenlerimiz de çok ilgili ve açıklayıcılardı. Ortam çok güzel, doğa içinde olmak çok hoş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Deniz Demirçe adlı vatandaş ise “Çok güzel vakit geçirdik. Tepebaşı Belediyesi’nin yoga etkinliklerine katılıyorum zaten. Çok güzel bir grup ve güzel bir etkinlik oldu. Devamının gelmesini diliyorum” diye konuştu.

Sinem Tan da “Harikaydı, muhteşemdi. Buradan ayrıldığımda yenilenmiş olarak döneceğim şehre. Her şey çok güzel düzenlenmiş, kusursuzdu. Belediye Başkanımız Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Her şey insanın içine dönmesi ile başlıyor ve yoga harika bir şey” sözlerini kullandı.

Melda Ergün de “Tepebaşı’nın etkinliklerine katılıyorum burası da dolu dolu geçiyor. Sağlıklı, iletişimi harika bir etkinlik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Anlatılmaz, yaşanır diyorum” dedi.

Katılımcılardan Zeren Özkan ise “Benim için çok keyifliydi. Nefes çalışmaları ve egzersizler bana çok iyi geldi. Bundan sonraki etkinlikleri de takip edeceğim çok beğendim” diye konuştu.

İnsu Yücel de “Bir sağlık personeli olarak burada olmaktan çok mutluyum. Sosyal belediyecilik bu demektir. Tepebaşı’nda ve Eskişehir’de olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@