Mail Büyükerman hayatını kaybetti

Hastaneden acı haber geldi... 21. Dönem Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman hayatını kaybetti.

SAĞLIK 27.04.2021, 13:36 27.04.2021, 14:00
Mail Büyükerman hayatını kaybetti

21. Dönem Eskişehir Milletvekili Avukat Mail Büyükerman ve eşi Zemine Büyükerman Covid-19'a yakalanmaları sonrasında Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

Tedavileri sonrasında yoğun bakımdan çıkarılan çiff önce servise alınmış, ancak Covid-19 testi negatife dönse de başka rahatsızlıklarından dolayı kötüleşen Mail Büyükerman'ın yeniden yoğun bakım servisine alındığı öğrenilmişti. 

93 yaşındaki Mail Büyükerman ile ilgili hastaneden acı haber geldi... Büyükerman'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Yarın son yolculuğuna uğurlanacak 

Büyükerman'ın cenazesinin 28 Nisan Çarşamba günü (yarın) Gümülcine Camii'nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'taki aile kabristanına defnedileceği öğrenildi. 

Mail Büyükerman kimdir?

Mail Büyükerman, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, avukat. DSP'den 21. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak seçildi. Hayırseverliliği ile tanınan Büyükerman, aktif siyaset içinde bulunduğu dönemde de renkli kişiliği ile tanınıyordu.  Büyükerman, 2000 yılında da Cumhurbaşkanlığı için bağımsız aday olmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@