Tepebaşı Belediyesi başlattı! Herkes ücretsiz faydalanabilecek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz uzman diyetisyen hizmeti sunuyor.

SAĞLIK 26.04.2023, 16:06 27.04.2023, 15:18
Tepebaşı Belediyesi başlattı! Herkes ücretsiz faydalanabilecek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi vatandaşların sağlığını korumak ve dengeli beslenmelerini sağlamak amacıyla, Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki spor kurslarından yararlanan vatandaşlar için ücretsiz diyetisyen hizmeti de sunuyor.

Tepebaşı Belediyesi, toplum sağlığına yönelik çalışmaları kapsamında çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla mücadele etmeyi ve vatandaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamayı amaçlayan Tepebaşı Belediyesi, ücretsiz diyetisyen hizmeti sunmaya başladı. Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki kurslarına katılan vatandaşların yararlanabildiği hizmet kapsamında, Diyetisyen İpek Bilal kilo vermek ya da kilo almak isteyen vatandaşlara, bunu sağlıklı bir şekilde başarabilmeleri için destek oluyor. Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ndeki kurslar ile birlikte diyetisyen hizmetinden yararlanan vatandaşlar da memnuniyetini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz diyetisyen hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0 (530) 158 34 28 numaraları telefondan Spor İşleri Müdürlüğü’ne ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@