AK Parti Eskişehir sosyal medyada başlattı! #EskişehirdeTrafikKaosu

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı ve AK Partililer sosyal medyadan "#EskişehirdeTrafikKaosu" etiketi ile mesaj yağdırmaya başladı...

SİYASET 24.10.2022, 18:13 24.10.2022, 21:05
AK Parti Eskişehir sosyal medyada başlattı! #EskişehirdeTrafikKaosu

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanlığı, sosyal medyadan Eskişehir'in sorunlarına dikkat çekmek için zaman zaman yaptığı kampanyalarına bir yenisini ekledi. AK Parti il yöneticileri ve AK Partililer sosyal medyadan "#EskişehirdeTrafikKaosu" etiketi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne sitemler içeren ve trafik sorununa dikkat çeken mesajlar paylaşmaya başladı. 

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz yaptığı paylaşımda, "Eskişehir’de kronikleşmiş bir trafik sorunu var..! ve yerel yöneticilerden çözüme yönelik tek bir adım atılmıyor..!" ifadelerine yer verdi. 

AK Partililer paylaşımlarında Eskişehir trafiğinden fotoğraf ve videolara yer vererek, çeşitli ilginç sorular yönelttiler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve yerel yönetimlere tepki gösteriyorlar. 

İşte o paylaşımlardan bazıları... 

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Murat Özcan da paylaşımında, "Eskişehir’de trafik kaosunun sebebi olarak,kişi başına düşen araç sayısını üç kat artıran hükümetin olduğuna emin misiniz?" ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener de paylaşımında "Hamam müzesini görmeye bu hızla mı gideceğiz?" ifadelerine yer verdi. 

Zihni Çalışkan: Eskişehir'de 23 yıldır çözülemiyor ve işin acı tarafı... - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@