Zihni Çalışkan: Eskişehir'de 23 yıldır çözülemiyor ve işin acı tarafı...

AK Parti Eskişehir'in sosyal medyadaki "#EskişehirdeTrafikKaosu" paylaşımları twitter'da TT oldu. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da "Şehrimizde maalesef 23 yıldır çözülemeyen kaotik trafik sorunu var. İşin acı tarafı da mevcut CHP'li yerel yönetimlerin bu sorunu kabul etmemeleridir!" dedi.

SİYASET 24.10.2022, 20:32 24.10.2022, 20:53
Zihni Çalışkan: Eskişehir'de 23 yıldır çözülemiyor ve işin acı tarafı...

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanlığını'nın sosyal medyadaki "#EskişehirdeTrafikKaosu" etiketiyle yaptığı paylaşımlar devam ediyor. AK Parti Eskişehir il yöneticileri ve AK Partililerin Eskişehir'deki trafik sorununa dikkat çektiği paylaşımları devam ederken, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da bir paylaşımda bulundu. 

"İşin acı tarafı da mevcut CHP'li yerel yönetimlerin bu sorunu kabul etmemeleridir"

Zihni Çalışkan paylaşımında, "Şehrimizde maalesef 23 yıldır çözülemeyen kaotik trafik sorunu var. İşin acı tarafı da mevcut CHP'li yerel yönetimlerin bu sorunu kabul etmemeleridir!" dedi. 

"Hemşehrilerimiz reklam değil, icraat bekliyor"

Çalışkan ayrıca, "Alternatif bağlantı yolları açmak yerine, mevcut yolları trafiğe kapatarak trafik sorunu çözülmez. Hemşehrilerimiz reklam değil, icraat bekliyor" diye konuştu. 

Twitter'da Trend Topic oldu! Türkiye gündemine girdi

AK Parti Eskişehir'in #EskişehirdeTrafik Kaosu etiketi twitter'da trend topic oldu, Türkiye gündemine girdi. AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz da TT görüntüsünü paylaşıp, "Türkiye gündemindeyiz" diyerek sosyal medyadan duyurdu. 

AK Parti Eskişehir sosyal medyada başlattı! #EskişehirdeTrafikKaosu - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@