Ali Acar: CHP'li meclis üyesini kınıyorum, iftiralarla siyaseti bırakın

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar: CHP'li meclis üyesini kınıyorum, iftiralarla siyaset yapmayı bırakın...

SİYASET 07.07.2021, 14:52 07.07.2021, 15:03
Ali Acar: CHP'li meclis üyesini kınıyorum, iftiralarla siyaseti bırakın

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar ve Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu'nun düzenlediği basın toplantısında, AK Partili Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi B. Yeşim Aslantaş'ın medyamidas.com'da yayınlanan ve Odunpazarı Belediyesi'ndeki o harcamaları yeniden gündeme taşıdığı "Odunpazarı Belediyesi'nde biz bunları sorguluyoruz" başlıklı yazısı sonrası yaşananlar da gündeme geldi. CHP'li meclis üyesi Sibel Yeşildal ve bazı kişilerin sosyal medyada B. Yeşim Aslantaş'a yönelik yaptığı büyük tepki toplayan paylaşımlar, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan ve AK Parti grubu tarafından Odunpazarı Belediye Meclisi'nde de gündeme gelmiş ve Belediye Başkanı Kazım Kurt'a sorulmuş, Sibel Yeşildal'ın özür dilemesi istenmişti. 

"Odunpazarı Belediyesi'ndeki harcamaları sorduğumuzda cevap alamıyoruz"

Konuyla ilgili, basın toplantısında konuşan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, "Geçtiğimiz hafta, meclis üyemize karşı sosyal medyada haksız, hukuksuz, mesnetsiz bir saldırı ile karşılaştık. Meclis gündemine de bu konuyu alıp Beleidye Başkanı Kazım Kurt'tan bilgi istedik ama, her zamanki gibi çamur at izi kalsın örneğini yaşamış olduk. Maalesef ki,  Odunpazarı Belediyesi'ndeki harcamaların nereye gittiğini sorduğumuzda bununla ilgili herhangi bir cevap alamamamıza rağmen, Odunpazarlı hemşehrilerimizin hizmetine harcanması gereken paraların nereye harcandığını, gerek sosyal medyada sormamıza, gerek basın yoluyla sormamıza rağmen herhangi bir cevap alamadık" dedi.

"CHP'nin iftirası olduğu ortaya çıktı... CHP'li meclis üyesini kınıyorum"

Ali Acar, "Cevap alamadığımız gibi, bunu son olarak köşe yazısına taşıyan meclis üyemiz ile ilgili asılsız ithamlarda bulunuldu. Bununla ilgili gerekli sorular Meclis AK Parti Grup Başkanımız tarafından iletilmiştir. CHP'nin bir iftirasına maruz kalındığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Haksız yere twitler atarak, yorumlarla paylaşımda bulunan CHP'li meclis üyesi arkadaşı kınıyorum. İftiralarla siyaset yapmayı bırakın, gerçeklerle siyaset yapın" dedi. 

"Odunpazarı'nda halen çözülmeyen birçok sorun var"

Ali Acar ayrıca, "Odunpazarı'nda halen çözülmeyen birçok sorun var. Maalesef bunları dile getirmekten usandık. Belediye tüm yetkilerini kullanma hakkına sahip olmasına rağmen, Karapınar'da gecekondu bölgesinde çalışma yapmaktan halen imtina ediyor. O yüzden tekrar sesleniyorum. Sayın Kurt, bu bölgelerde oturan vatandaşların sorunlarını görmezden gelemezsiniz. Güzel bir proje yapın, tekrar TOKİ'ye iletin. Vatandaş gerçekleri görüyor" diye konuştu. 

Meclis toplantısında neler konuşulmuştu? Murat Özcan: Sibel hanım özür dilemeli - Kazım Kurt: Herkes özür dilemeli... Detaylar için tıklayın 

AK Parti'deki basın toplantısındaki diğer açıklamaları aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz... 

Zihni Çalışkan: Çözemiyorsanız söyleyin, biz çözeriz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@