Ayşen Gürcan: Birlik içinde olursak Eskişehir'de Büyükşehir ve tüm ilçeleri kazanırız

 AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan yerel seçimlere dikkat çekti, "Birlik ve beraberlik içinde olursak Eskişehir'de Büyükşehir ve 14 ilçeyi kazanırız" dedi.

SİYASET 01.07.2023, 17:52 01.07.2023, 18:16
Ayşen Gürcan: Birlik içinde olursak Eskişehir'de Büyükşehir ve tüm ilçeleri kazanırız

 AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ'nin (TÜRASAŞ) Eskişehir'deki fabrikasında bulunan Sosyal Tesislerde düzenlenen törene, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Ünalır, Gençlik Kolları İl Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak ile çok sayıda partili katıldı. 

Reyhan: Teşkilatımızda aynı heyecanı, gayreti, yerel seçimde de göreceğimden en ufak bir şüphem yok

İl Başkanı Reyhan, yaptığı konuşmada, Müslümanlar için Kurban Bayramı'nın çok önemli olduğunu söyledi. AK Parti'de bir seçimin ardından diğer seçimin başladığını kaydeden Reyhan, "Bizim sloganımız hep şuydu, 'Biz gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışan bir teşkilatız.' İnşallah yeni bir seçimi tamamladık. Tekrar yerel seçimlerde koşturmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızda aynı heyecanı, gayreti, samimiyeti yerel seçim çalışmalarında da göreceğimden en ufak bir şüphem yok" dedi. 

Ayşen Gürcan: Birlik beraberlik içerisinde olursak daha güçlü oluruz

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan da yaptığı konuşmada, Eskişehirlilerin ve AK Parti Teşkilatının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Seçim sürecinde çok çalıştık. Bayramlarda kurduğumuz birlik beraberliği diğer zamanlarda da sağlamalıyız. Tüm teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Gürcan ayrıca, yerel seçimin yaklaştığını ifade ederek, "8 ay sonra yerel seçimler olacak. Daha çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Eskişehir’in çok güzel neticiler alması bizlere bağlı. Birlik beraberlik içerisinde olursak daha güçlü oluruz. Bizi bizden başka bölecek kimse yok. Kırgınlıklar sona ermeli. Bu dünya kimseye kalmaz. Her bir insana dokunmak temel hedefimiz olmalı. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu şehre öyle iki milletvekili gönderdi ki gittiği her kente değer katar. Sayın Bakanımız Fatih Dönmez’i buraya göndererek Eskişehir’e değer verdiğini gösterdi. Eskişehir’in kalkınması bizim için çok önemli. Eskişehir gelişmeye çok açık bir kent. Eskişehir kalkınırsa komşu illerine de rol model olur. 

"Fatih Dönmez Bakanımla beraber AK Parti Eskişehir İl Binasında odalarımızı açtık"

Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi ve 14 ilçeyi de almak için çalışacaklarını kaydeden Gürcan, "Çaba bizden sonuç Allah’tan. Mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşacağız. Eskişehir’in sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü için takipte olmak olacağız, gayret göstereceğiz. Fatih Dönmez Bakanımla beraber AK Parti Eskişehir İl Binasında odalarımızı açtık. İsteyen herkes gelip bizlere sorunlarını anlatabilir. Biliyorsunuz Eskişehir’e yerleştim. Eskişehir’de yaşanan sorunları da artık bizzat ben de yaşıyorum. Biz müslümanız. Müslüman sözünü tutandır. Biz tutmayacağımız sözleri vermeyiz" diye konuştu. 

Fatih Dönmez: Eskişehir'de kira fiyatları belediyeler yüzünden artıyor! - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@