banner163

"Büyükerşen 'İttifak olmasa da kazanırız' diyor"

Gazeteci Rahmi Turan'ın Yılmaz Büyükerşen'e övgüler dizdiği yazı ve yazının sonundaki ifadeler Meral Akşener'in beklenen Eskişehir ziyareti öncesi çok dikkat çekti...

SİYASET 22.09.2023, 16:22 22.09.2023, 18:18
"Büyükerşen 'İttifak olmasa da kazanırız' diyor"

Gazeteci Rahmi Turan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Yılmaz Büyükerşen hakkında Sözcü gazetesindeki köşesinde "Yılmaz Büyükerşen" başlıklı bir yazı yazdı. 

Yazısının genelinde 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen'e övgüler dizen 84 yaşındaki gazeteci Rahmi Turan İYİ Parti ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'na yönelik eleştirilere de yazısında yer verdi. 

Rahmi Turan: Büyükerşen 'İttifak olmasa da kazanırız' diyor 

Yazısında Nebi Hatipoğlu'nun açıklamalarının İYİ Partilileri bile üzdüğünü ileri süren Rahmi Turan, "Yılmaz Büyükerşen hoca, Nebi Hatipoğlu gibi 10 tanesini cebinden çıkarır ve inanıyorum ki, ittifak olmasa bile seçimi kazanır... Büyükerşen, 31 mart yerel seçimleri için 'ittifak olmasa da kazanırız' diyor" ifadelerine yer verdi. 

Söz konusu yazının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 26 Eylül'de gerçekleşmesi ve Eskişehir adaylarını açıklaması beklenen ziyareti öncesi yayınlanması da dikkat çekti. 

Akşener'e ziyareti öncesi Büyükerşen'den mesaj mı? İYİ Partilileri kızdıran yazı... 

Büyükerşen'e yakınlığı ile bilinen Rahmi Turan'ın yazısının ziyaret öncesi Akşener ve İYİ Parti'ye Büyükerşen'in bir mesajı olup olmadığı konuşulurken, İYİ Parti çevrelerinde söz konusu yazının rahatsızlık yarattığı ve İYİ Partilileri kızdırdığı konuşuluyor. 

Akşener açıkladı: Eskişehir adayımız belli oldu - Detaylar için tıklayın 

Meral Akşener Eskişehir'e geliyor! Eskişehir adaylarını açıklayacak mı? Büyükerşen ile görüşecek mi?

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@