banner163

CHP'li İshak Gündoğan'dan skandal paylaşımlar!

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın, tam da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiği gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar herkesi şoke etti!

SİYASET 03.11.2021, 09:00 11.11.2021, 20:51
CHP'li İshak Gündoğan'dan skandal paylaşımlar!

Eskişehir'de Mahmudiye ilçesinde sokak hayvanları ve başıboş köpeklerle ilgili yaşanan tartışmalar bambaşka bir boyuta taşındı... 

CHP'li Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın paylaşımı ve sonrasında Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı'ya sosyal medyadan verdiği cevaplar geniş yankı uyandırmış ve hayvanseverlerden büyük tepki toplamıştı. 

Dün yaşanan gelişme sonrasında İshak Gündoğan'ın kişisel facebook sayfasında yapılan yorumlarda hayvansever dernekleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaşların tepkileri devam etti. 

Öte yandan sayfada yazılan yorumlarda bazı kişilerin de tepki gösteren vatandaşlara içinde sinkaflı sözlerin olduğu paylaşımlarda bulunduğu görüldü. 

Türkiye Hayvanları Koruma Vakfı Başkanı Erman Paçalı da, sayfada yaptığı yorumlarda söz konusu paylaşımlara tepki göstererek, belediye çalışanı olduğunu iddia ettiği kişilerin hayvanseverlere küfür ettiğini savunarak, söz konusu paylaşımları CHP Genel Başkan Yardımcılarına da ilettiklerini belirterek Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı eleştiren paylaşımlarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiği gün... 

Dün akşam saatlerinde ise İshak Gündoğan, Ankara'da CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiklerini belirten bir paylaşımda bulundu. 

Gündoğan'dan Vakıf Başkanı'na şoke eden yanıt!

Söz konusu paylaşımın altına yazdığı yorumda bir belediye çalışanının kendilerine sinkaflı sözler yazdığını belirterek bu durumu şikayet eden Türkiye Hayvanları Koruma Vakfı Başkanı Erman Paçalı'ya İshak Gündoğan'ın verdiği karşılık ise okuyanları şoke etti... 

İshak Gündoğan'dan "it yavrusu asalak yaratık" paylaşımı

İshak Gündoğan, sosyal medyada herkesin önünde yazdığı cevapta, "Erman paçalı sayfamı kirleten it yavrusu asalak yaratık" ifadelerine yer verdi. 

Erman Paçalı ise bu yanıta, "Personelin cesareti kimden alıp millete sövdüğü ortada" karşılığını verdi... 

İshak Gündoğan'dan "sizden tiksiniyoruz" karşılığı!

İshak Gündoğan ise, "Lütfen haddinizi biliniz sizden tiksiniyoruz işine git sayfamı meşgul etme" cevabı geldi.

Erman Paçalı bu sözlere, "Tüm bunların hepsini genel başkan yardımcılarınıza ulaştırdım sayın başkan. Personelinizin hakaretlerine dur diyeceğinize kalkmış bize hakaret ediyorsunuz sizi ikaz ettik diye. Bu kirli skandal söz ve hakaretlerinizin gereği neyse yapılması için elimden geleni yapacağım. Size insan gibi yaklaşana verdiğiniz bu tepkiler yaşadığınız güç zehirlenmesinin bir neticesi sadece. Tiksinmeniz gereken bu sözleriniz sadece... Müsadenizle..." diye yanıt verdi. 

İshak Gündoğan'dan "Kafayın girmediği yere burnunu sokma asalak" paylaşımı!

İshak Gündoğan'dan sonrasında gelen yanıt ise, "Git işine kafayın girmediği yere burnunu sokma asalak" oldu. 

Bu sözler şaşkınlığa uğrattı, tepkiler daha da arttı

İshak Gündoğan'ın bu paylaşımları ve sözleri hayvanseverlerin yanı sıra birçok vatandaştan büyük tepki görürken, İshak Gündoğan ve belediye çalışanı olduğu iddia edilen kişilerin yaptığı paylaşımların çok sayıda hayvansever ve dernek temsilcileri tarafından CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkan Yardımcılarına da iletildiği belirtildi. Hayvanseverler İshak Gündoğan'ın paylaşımlarını sosyal medyada CHP Genel Merkez yöneticileri ve milletvekillerini ekleyerek paylaşmaya başladılar. 

Nasıl başladı? Mahmudiye nasıl bu hale geldi? 

Eskişehir'de Mahmudiye ilçesinde son yıllarda sokak köpeklerinin sayısının kontrolsüz olarak artması sonucu çok sayıda köpek saldırısı vakası gündeme gelmiş, ilçede yaşayan birçok vatandaş sokakta yürümekten korkar hale geldiklerini belirterek, Mahmudiye Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin çözüm üretmesini istediklerini dile getirmişti. 

Mahmudiye Belediyesi'nden bu konuda herhangi bir adım veya açıklama gelmezken, Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı, ilçede sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğü olayların yaşanmaya başladığını gündeme taşımıştı. 

Hayvanseverler bu konuda Mahmudiye ve Büyükşehir belediyelerinin hareket geçmesi, hayvanların korunarak aşılama ve kısırlaştırma çalışmaları ile sorunun çözümlenmesi yönünde çağrıda bulunmuştu. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve Gülçin Yapıcı'nın İshak Gündoğan'a sosyal medyadan yaptığı çağrıya İshak Gündoğan'ın verdiği karşılık ise büyük tepki toplamıştı.  

İshak Gündoğan, Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı'na neler söylemişti? İşte o sözler... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@