banner163

Mahmudiye'de neler oluyor? İshak Gündoğan'ın o sözlerine tepki yağıyor!

Mahmudiye'de tartışmalar sürüyor... Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'dan çok tartışılacak paylaşımlar... O sözlere tepki yağıyor!

SİYASET 02.11.2021, 16:27 03.11.2021, 13:18
Mahmudiye'de neler oluyor? İshak Gündoğan'ın o sözlerine tepki yağıyor!

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesindeki başıboş köpeklerle ilgili yaşanan sıkıntılar geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelmiş, sokak hayvanlarının kontrol altına alınmaması nedeniyle ilçe sakinleri Mahmudiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ne tepki göstermiş, yetkililerden bu konuda çözüm istemişti. 

Bir yandan ilçe sakinleri ve özellikle çocuklar sürü halinde dolaşan köpeklerin saldırılarında yaralanırken, bir yandan da ilçede bazı hayvanların zehirlendiği ve öldürüldüğü iddiaları gündeme gelmişti... Hayvanseverler de ilçede yaşanan bu duruma tepki göstererek Büyükşehir Belediyesi ve Mahmudiye Belediyesi'ne çağrıda bulunmuştu... 

Öte yandan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'dan dün saat 22.00 sıralarında sosyal medya hesabından çok tartışılacak ve konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Verdi veriştirdi, "ishak başkanın getirdiği hizmetlere sahip çıkmak şovmenniktir" dedi 

İshak Gündoğan yaptığı paylaşımda aynen şu ifadelere yer verdi: "Çok değerli Mahmudiyeli hemşehrilerim sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum bazı çapsız insanlar Mahmudiye belediyesini ve Başkanını karalama yalanlarına devam etmektedirler 10 yıl belediyeyi AKP li belediye başkanları olarak siz yöneterek borç bıraktınız bahsettiğiniz Hizmetleri İshak Başkan getirdiği için 2019 çeçimlerinde hezimete uğrayıp oylarını Başkan ikiye katladı Hizmeti gören güzel insanlarımız sandıkta gereken dersi size verdi At yarışlarını ve ilçenin gelişmesini engelleyenler herzaman İlçe halkından gereken cevabı aldılar bundan sonrada alırlar ben süt çocuklarını muhatap alıp onların seviyesine inmem ishak başkanın getirdiği hizmetlere sahip çıkmak şovmenniktir İlçe halkıma saygıya duyrulur…

Gülçin Yapıcı çağrıda bulundu: Katkınız ve duyarlılığınıza güveniyoruz... Tek kelime etmemeniz bizi üzüyor

Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı da söz konusu paylaşımın altına, "Başkanım at yarışına verdiğiniz önemi zehirlenmeler ile son günlerde adını duydugumuz ılçede zavallı hayvanlari doyurup besleyerek ne kadar emin bir başkan olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kısırlaştırma ve beslemelere önem vererek bir ilçenin emin insani olduğunuzu her canlisina destek vererek gösterebilirsiniz .Bizim sizden beklentimiz bu hayvanlar siyaset üstüdür bunun da altını çizerek zehirleme sorumlularinin bulunması icin katkınız ve duyarlılığınıza güveniyoruz. Ilcenizdeki hatta ilimizdeki tum.devlet kurumları seferber olmuşken sizin tek kelime etmemiş olmanız bizi üzüyor" diye yazdı. 

Gündoğan'dan şoke eden cevap... 

Öte yandan, CHP'li Belediye Başkanı İshak Gündoğan'dan ise hem okuyanları hem de hayvanseverleri şoke eden bir cevap geldi. Gündoğan, Gülçin Yapıcı'nın sözlerinin altına, "Gülçin hanım sanalı bırakın sizin gibi hayvan sevmeyenler gelip o hayvanlara sahibi çıkınız ben varım şovmenliği oturduğunuz yerden yapan sizlerden hayvanlara sadece zarar gelir" diye yazdı. 

Gülçin Yapıcı: Tedavi, besleme ve kısırlaştırma yapın, biz de susalım 

Gülçin Yapıcı da bu sözlere, "Bu nasil bir üslup zehirleme olayına tek kelime etmediniz besleme yapılmıyor aleni köpek cok diye dünya haber yapıldı ben mi sevmiyorum ? Siz mi? Tek kelime etmediniz show yapma lafını size iade ediyorum. Sanal kendini öven sizsiniz. Ben değilim. Ben gayet sağlam iyi işler yapıyorum.  Ya siz... Kendinizi sorgulayın laf üretmeyin de tedavi besleme ve kısırlaştırma yapın biz de susalım" yanıtını verdi. 

Hayvanseverlerden tepki yağıyor

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın anlaşılmakta zorlanılan bu paylaşımları tartışma yaratırken, hayvanseverlerden de tepki yağmaya başladı. Sosyal medya hesabından İshak Gündoğan'ın paylaşımlarını paylaşan Gülçin Yapıcı, "Eskişehir Mahmudiye'de yaşanan zehirleme olayı ardından Eskişehir Valiliği, Mahmudiye Kaymakamlığı, Eskişehir Doğal Hayatı Koruma Müdürlüğü  harekete geçti. @herkesicinCHP belediye başkanı bir de şahsıma görevleri hatırlatınca hakaret ediyor . Kınıyorum kendisini @RecepTasel Kendini övüp eleştiriye üslubu ne çirkinlik" ifadelerine yer verdi. 

İlçe sakinleri korkuyor, hayvanseverler endişeli... Mahmudiye'de neler oluyor?

Mahmudiye'de sokak köpekleri konusunda ilçe sakinlerinin korkusu her geçen gün artarken, hayvanseverler ise ilçede zehirleme olaylarının başladığına dikkat çekerek yetkilileri aşılama ve kısırlaştırma konusunda çalışma yapmaya davet ediyor... İshak Gündoğan'ın anlaşılması zor ve tepki çeken son paylaşımları ise endişeleri bir kat daha arttırdı... 

CHP'li İshak Gündoğan'dan skandal paylaşımlar! Detaylar için tıklayın...  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@