Eskişehir Büyükşehir Meclisi itirazları görüştü... 111 itiraz, 41 düzeltme  

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde  Odunpazarı ve Tepebaşı'ndaki planlı alanlarda yapılan 1/5000'lik Revizyon Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlar görüşüldü. 111 itiraza ilişkin 41 düzeltme yapıldığı belirtildi. 

SİYASET 17.10.2022, 20:25 17.10.2022, 20:29
Eskişehir Büyükşehir Meclisi itirazları görüştü... 111 itiraz, 41 düzeltme  

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplatısında, Odunpazarı ve Tepebaşı'ndaki mevcut planlı alanlarda yapılan 1/5000'lik Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin askı süresinde yapılan itirazlar görüşüldü. 

Yılmaz Büyükerşen'in mazeretli olarak katılmadığı toplantıya CHP'li Aydın Ünlüce başkanlık etti. 

İtirazlarla ilgili 111 ayrı komisyon raporunun hazırlandığı, komisyonlarda kimi raporların oybirliği, kimilerinin ise oyçokluğu ile kabul edildiği belirtildi. 
Mecliste 111 komisyon raporunun ayrı ayrı oylanması yerine 3 ayrı maddede komisyonlarda kabul edildikleri şekline göre toplu şekilde oylanmasına karar verildi. 

111 itirazdan 41'ine ilişkin itirazların dikkate alınarak düzeltmeler yapıldığı kaydedildi. 

Yapılan itirazlar arasında yer sahiplerinin itirazlarının yanında kamu kurumlarının da itirazlarının değerlendirildiği belirtildi. 

AK Parti grubu, yapılan planlarda itiraz olan birçok nokta olduğunu belirterek, vatandaşları mağdur olmayacak şekilde değerlendirilmesini istediklerini söyledi. 

Yapılan görüşmeler ve tartışmalar sonrasında ilgili maddeler mecliste kabul edildi. 

Eskişehir Büyükşehir'den ne kadar para aldılar? CHP'li Ünlüce açıkladı... - Detaylar için tıklayın 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@