Fatih Dönmez: Önce vicdanımızda şu özeleştiriyi yapacağız...

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı bayramlaşma programında konuşan Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'den özeleştiri açıklaması...

SİYASET 12.04.2024, 18:44 12.04.2024, 19:06
Fatih Dönmez: Önce vicdanımızda şu özeleştiriyi yapacağız...

Eskişehir'de, AK Parti İl Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve partililer katıldı. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, TÜRASAŞ Sosyal Tesisleri'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, bir seçim kampanyası yürüttüklerini anımsattı.

"O zaman şu öz eleştiriyi getireceğiz..."

Arzu ettikleri neticeyi alamadıklarını belirten Dönmez, şu ifadeleri kullandı: "Kendi vicdanınızda 'Ben üzerime düşeni yaptım' diyorsanız üzülmenize gerek yok. Kendi vicdanınızda, 'Ben üzerime düşeni eksik yaptım' veya 'Tam yerine getiremedim' diyorsanız o zaman şu öz eleştiriyi getireceğiz, 'İnşallah bundan sonra, bizden bekleneni harfiyen yerine getireceğiz.' Önce kendi vicdanımızda bu sözü vereceğiz. Sandıkta milli irade yansımış oldu. Teşkilatımız değerlendirmeleri sandık sandık, mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il yapacak."

"Nerede eksiğimiz var? Nerede fazlamız var? Bu değerlendirmeleri, birebir kendi içimizde yapmak durumundayız"

Eskişehir Teşkilatı olarak eksikliklerini değerlendireceklerini kaydeden Dönmez, "Nerede eksiğimiz var? Nerede fazlamız var? Bu değerlendirmeleri, birebir kendi içimizde yapmak durumundayız. Vatandaşımızın beklentilerini hangi oranda karşıladık? Bunu da yine değerlendirmek zorundayız ki yaptığımız hataları bir daha tekrarlamayalım. Yaptığımız iyilik ve güzellikleri de bir daha tekrarlayalım." diye konuştu.

Ayşen Gürcan: Milletimiz mesajını verdi, acil meselelere daha çok eğileceğiz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@