banner163

Hasan Burgaz böyle duyurdu

ESKİ Genel Kurulu'nda yaşanan ve gündeme bomba gibi düşen şok gelişmeyi AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Hasan Burgaz da bu sözler duyurdu...

SİYASET 18.07.2022, 21:27 18.07.2022, 21:38
Hasan Burgaz böyle duyurdu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında su tarifesine yüzde 40'lık zam yapılması gündemiyle olağanüstü toplanan ESKİ Genel Kurulu'nda yaşanan şok gelişme Eskişehir'in gündemine bomba gibi oturdu. 

ESKİ Genel Kurulu'nda kırsal mahalle tarifeleri ile ilgili verdiği önerge gündeme alınmayınca Komisyon Başkanı İbrahim Arslan ile tartışan ve Büyükerşen ile CHP'li diğer meclis üyelerine tavır alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iki CHP'li meclis üyesi ile birlikte gündemdeki zam kararına AK Parti grubu ile ret oyu verdi. 

CHP grubundan 3 oyun da katılması ile AK Parti mecliste oy çokluğunu kazanıp yüzde 40'lık zam kararının kabul edilmemesini sağlamış oldu, Büyükerşen de büyük bir şok yaşadı. 

medyamidas.com'un kamuoyuna duyurduğu gelişmeyi AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz da sosyal medyadan manidar bir paylaşımla duyurdu... 

Hasan Burgaz: AK Parti grubunun RED kararına destek veren CHP’li meclis üyelerinin desteği ile KABUL EDİLMEMİŞTİR

Hasan Burgaz paylaşımında, "Eski Genel Kurulunda şebeke suyuna yapılması planlanan %40 oranında zam; AK Parti grubunun RED kararına destek veren CHP’li meclis üyelerinin desteği ile KABUL EDİLMEMİŞTİR.. Şehrimize hayırlı olsun…" ifadelerine yer verdi. 

ESKİ Genel Kurulu'nda şok! Suya zam kararı oy çokluğu ile reddedildi - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@