Kılıçdaroğlu'ndan Kazım Kurt'un kulaklarını çınlatan sözler!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un dünkü açıklaması sonrasında bugün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kazım Kurt'un kulaklarını çınlattı! Kurt'un yerine getirmediği o sözü yine akıllara geldi...

SİYASET 15.01.2023, 16:18 16.01.2023, 15:38
Kılıçdaroğlu'ndan Kazım Kurt'un kulaklarını çınlatan sözler!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un dün Eskişehir'de yaptığı kreşlerle ilgili açıklaması, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un son seçimde Odunpazarı halkına verdiği ve halen yerine getirmediği "100 kreş açma" sözünü akıllara getirmişti. 

Kılıçdaroğlu: Belediye başkanlarına söyledim, kreşler, okullar yapacaksınız 

Bugün de İzmir'deki bir okul açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ""Belediye başkanı arkadaşlarıma söyledim, oy veren, vermeyen herkese eşit davranacaksınız. Pozitif ayrım yapacaksınız arka mahallelere yapacaksınız, kreşler okullar, yapacaksınız. Hanımlar kreşe çocuğunu bırakacak, sonra güven için evine götürecek. Bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği uygar ve güzel bir ülkeyi inşa etmekte kararlıyım" dedi. 

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan Orhan Kemal İlk ve Orta Öğretim Okulu açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı arkadaşlarıma söyledim, oy veren, vermeyen herkese eşit davranacaksınız. Pozitif ayrım yapacaksınız arka mahallelere yapacaksınız, kreşler okullar, yapacaksınız. Bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği uygar ve güzel bir ülkeyi inşa etmekte kararlıyım" diye konuştu. 

Kazım Kurt'un yerine getirmediği "100 kreş açma" sözü yine akıllara geldi 

Kazım Kurt'un son seçimde verdiği birçok sözü halen yerine getirmemiş olması, Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. etabı gibi projelerin yapılmamış olması gibi sıkıntılar Odunpazarı'nda eleştiri konusu olmaya devam ederken, Kurt'un seçimde en iddialı vaatlerinden "100 kreş açma" sözünü yerine getirmemiş olması da konuşulmaya devam ediyor. 

Son seçim sonrası uzun bir süre tek bir kreş açmayan, son dönemde ise ancka bazı iş insanlarının desteğiyle birkaç küçük kreş açabilen Kazım Kurt'un bu vaadi ile ilgili muamma da sürüyor. 

Kazım Kurt'un ise CHP'li genel merkez yöneticilerinin yaptıkları açıklamalarda CHP'li belediyelere kreş açmalarını söylemelerinden pek de memnun olmadığı, bu açıklamaların verdiği "100 kreş açma" sözünü hatırlatmasından rahatsızlık duyduğu yorumları siyasi kulislerde konuşuluyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu son açıklaması sonrasında Kazım Kurt'un "100 kreş açma" sözüyle ilgili harekete geçip geçmeyeceği yine merak konusu oldu. 

Seyit Torun'un verdiği sayı düşündürdü... Kazım Kurt'un yapmadıkları da dahil mi? - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@