Murat Özcan sordu: Kılıçdaroğlu geldi, neden açılış yaptırmadınız?

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde AK Partili Murat Özcan, Belediye Başkanı Kazım Kurt'a sordu: "Kılıçdaroğlu mitinge geldi, neden açılış yaptırmadınız?"... Kazım Kurt'tan ilginç yanıt...

SİYASET 02.05.2023, 20:01 02.05.2023, 20:11
Murat Özcan sordu: Kılıçdaroğlu geldi, neden açılış yaptırmadınız?

Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir mitingine de göndermede bulunarak Belediye Başkanı Kazım Kurt'a bir soru yöneltti.

Murat Özcan: Kamuoyu merak etti... Yoksa Kılıçdaroğlu'nun Odunpazarı Belediyesi'nin açılışını yapacağı bir eseri mi yoktu?

Murat Özcan, "Geçen hafta CHP bir miting yaptı. Kamuoyunda bir merak uyandı. Sayın Kılıçdaroğlu bazen gittiği şehirlerde açılışlara katılır, açılış kurdeleleri keser. Halkımızın dikkatini çekmiş. Eserlerinde hiçbir belediye hizmetinden bahsetmeden, kurdele kesmeden miting yapmış. Kurdele kesmeyi ya zatı alileri unuttu, ya da siz bu konuda bir unutkanlık içinde oldunuz. Yoksa belediyelerin ve Odunpazarı Belediyesi'nin Kılıçdaroğlu'nun önüne koyacağı bir eseri mi olmadı? Kamuoyunda böyle bir eleştiri ve merak var" dedi. 

Kazım Kurt: Açılışını yapmadığımız 20 işimiz var... 

Kazım Kurt'un ise toplantının en sonunda bu soruya cevap olarak "Biz eserlerimizi yeni cumhurbaşkanına açtıracağız" diyere espri ile geçiştirmeye çalışırken, "Açılış yapacak olsak 20 işimiz var açılışını yapmadığımız" dedi, ancak söz konusu yapılan işleri söylemedi. 

Akıllarda tek bir soru: Kazım Kurt'un açılışını yapmadığı 20 proje ne ve nerede?

Kurt bu sözleri sonrası toplantıyı kapatırken, Kazım Kurt'un "açılışını yapmadığımız 20 işimiz var" dediği 20 işin ne olduğu merak konusu oldu. 

Kazım Kurt'un söz konusu 20 projeyi açıklayıp açıklamayacağı merak ediliyor. 

Murat Özcan'dan Kazım Kurt'un o sözüne manidar cevap! - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@