Nabi Avcı: Bize de ne düşerse buradayız, emrinizdeyiz

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı: "Eskişehir'de önce refik, sonra tarik; önce yoldaş, sonra yol... Yol arkadaşlığı çok önemli. Allah yoldaşlığımızı daim etsin. Bize de ne düşerse buradayız emrinizdeyiz"

SİYASET 12.04.2023, 23:41 12.04.2023, 23:55
Nabi Avcı: Bize de ne düşerse buradayız, emrinizdeyiz

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı ve milletvekili adayları tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir milletvekili adayı Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir milletvekili adayları Ayşen Gürcan, Ali Demirel, Hakan Çizmelioğlu, Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Derya Çıraklı ile belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı AK Parti'nin gövde gösterisine sahne oldu.

Nabi Avcı: Bu seçimde de inşallah güzel neticeler alacağız

Prof.Dr. Nabi Avcı, yaptığı konuşmada, "Hepinizi hürmetle muhabbetle selamlıyorum. 3 dönem kuralı sebebiyle bizim milletvekilliği dönemi bitti çok şükür. Şimdi onlar düşünsünler. Bugün bu buluşmanın benim açımdan bir anlamlı tarafı daha var. Sayın Bakanım ben 2011 yılında milletvekili adayı olarak değerlendirildiğim zaman il başkanımız Süleyman Reyhan beydi. O zaman da bugün olduğu gibi çok heyecan verici kampanyalar yapıldı. Hamdolsun, güzel neticeler alındı. Bu seçimde de inşallah güzel neticeler alacağız. 12 yıllık milletvekilliği ve bakanlık sürecinde Süleyman Reyhan başta olmak üzere bütün birlikte çalıştığımız il başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ve birlikte görev yaptığım milletvekili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Prof.Dr. Emine Nur Günay kardeşime Eskişehir ve Türkiye adına çok teşekkür ediyorum"

Nabi Avcı, "Ama bu milletvekili arkadaşlarımın içinde birine özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Prof.Dr. Emine Nur Günay kardeşime tüm bu süreçteki katkıları, destekleri, hizmetleri sebebi ile hem kendi adıma hem de Eskişehir, hem de Türkiye adına çok teşekkür ediyorum. Eskişehir adına teşekkür ediyorum çünkü tüm ilçelerimiz... Her gittiğim ilçede "galiba ikinci belediye başkanımız Emine hanım olmuş" diye karşıladılar. Çünkü gerçekten her ilçeyi köy köy her hafta sonu dolaşarak neredeyse, ihtiyaçlarını tespit ederek tüm ihtiyaçlarını Ankara'da, Bakanlar ve Genel Müdürlükler nezrinde sonuna kadar takip ederek dolu dolu iki hizmet dönemi tamamladı. Türkiye adına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü Ankara ve Eskişehir'deki vazifelerinin dışında Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'ndei görevi gereği sık sık Avrupa'daki toplatılara katıldı. Oralara döne döne vuruşmak gereken alanlardır. Orada ülkemizin çıkarlarını olağanüstü bir performansla savunduğu için Prof.Dr. Emine Nur Günay kardeşime çok teşekkür ediyorum. Kardeşime diyorum, çünkü benim Eskişehir Maarif Koleji'nden de kardeşim. Ağbilik kardeşlik geleneği vardır. Bir sınıf büyüğüne ağbi derler. Ben epey bir sınıf büyüğüm. Onun için kardeşim derken gönül rahatlığı ile söylüyorum" diye konuştu.

"Eskişehir'de önce refik, sonra tarik... Allah yoldaşlığımızı daim etsin. Bize de ne düşerse buradayız emrinizdeyiz"

Nabi Avcı, "Bu vesileyle gördük ki, Eskişehir'de önce refik, sonra tarik; önce yoldaş, sonra yol... Yol arkadaşlığı çok önemli. Allah yoldaşlığımızı daim etsin. Bize de ne düşerse buradayız emrinizdeyiz. İl Başkanımıza da müteakip defalar söyledim. İl Başkanımız Süleyman beye de ayrı bir teşekkür etmeliyim. 12 yıl evvel burada il başkanıydı. Sonra Dündar bey oldu, Murat bey oldu, Zihni bey oldu. Son dönemde Zihni bey il başkanı olarak yönetimini kurarken ben kendisinden rica ettim. Dedim ki, 'Burada bir tecrübeye ayrıca ihtiyaç var, lütfen siz kabul edin ve yönetimde görev alın'... Eski bir il başkanının, kendisinden birkaç dönem sonraki bir il başkanının mahiyetinde görev alması bir alicenaplıktır, bir yücegönüllülüktür. Sümeyman bey bu alicenaplığı gösterdi ve örnek oldu tüm teşkilattaki kardeşlerimize. Ona ayrıca teşekkür ediyorum. Adını anamadıklarım da lütfen beni bağışlasınlar" dedi. 

Emine Nur Günay: Aday adayı olmayacağımı daha önce açıklamıştım

Bakan Dönmez isyan etti: Terör örgütleri ile kol kola şehitlerimize ihanet ediyorlar!

Detaylar az sonra... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@