Nebi Hatipoğlu ofsaytta yakalandı! Aslında fikir babası Fatih Dönmez

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in fikir babası olduğu projeyi kendi fikriymiş gibi açıklama yapınca günün konusu oldu...

SİYASET 19.07.2023, 23:17 23.07.2023, 00:22
Nebi Hatipoğlu ofsaytta yakalandı! Aslında fikir babası Fatih Dönmez

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun son açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı. 

Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in fikir babası olduğu ve üzerinde çalışmalara başladığı Eskişehir OSB çevresinde çalışanlar için sosyal konutlar üretilmesine dair projeyi, sanki yeni bir öneri ve kendi çalışmasıymış gibi sunmaya çalıştı. 

Hatipoğlu kendi fikriymiş gibi açıkladı, şaşkınlık yarattı

Nebi Hatipoğlu, yaptığı açıklamada sanayide yaşanan eleman sorununun çözümü için OSB’ler ve çevresinde işçiler için konut üretilmesini önerdi. Hatipoğlu, böylece işsizliğin yaşandığı bölgelerden sanayi bölgelerine iş gücü kaydırılarak hem işverenin eleman sorunun aşılacağını hem de işsizlik oranının düşeceğini söyledi. Meclis Sanayi Komisyonu üyesi olduğunu söyleyen Hatipoğlu, bu konuda yaptığı çalışmayı 1 Ekim’de Meclisin açılmasıyla birlikte Sanayi Komisyonunun ilk toplantısında gündeme taşıyacağını belirtti. 

Fikir babası Fatih Dönmez Eskişehir OSB'de çalışanlara yönelik sosyal konut projeleri için çalışmalara başladıklarını açıklamıştı

Milletvekili adaylığı sürecinde Eskişehir'de sanayiye ve konut projelerine ilişkin de birçok çalışmayı gündeme taşıyan Fatih Dönmez, 1 Temmuz tarihindeki AK Parti Eskişehir il teşkilatının bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Eskişehir'deki konut sorunuyla ilgili yerel yönetimleri eleştirirken, Eskişehir için özellikle OSB'deki fabrikalarda çalışan işçiler ve çalışanlara yönelik yeni toplu konut projeleri hazırlığında olduklarını da söylemişti. Eskişehir'de OSB'de çalışanlara yönelik sosyal konut projeleriyle ilgili çalışmalara başladıklarını belirten Dönmez, CHP'li belediyelerin yeni imar alanları açmamasından dolayı Eskişehir'de kira fiyatlarının arttığını belirterek eleştirilerde bulunmuş, bu sorunu da çözeceklerini belirtmişti. 

Fatih Dönmez'in o açıklamalarını bu linke tıklayarak okuyabilirsiniz

Hatipoğlu ofsaytta yakalandı

Nebi Hatipoğlu'nun, Fatih Dönmez'in fikir babası olduğu çalışmayı kendi fikriymiş ve yeni bir öneri getirecekmiş gibi sunması şaşkınlıkla karşılandı, Eskişehir siyasetini ve ekonomisini yakından takip edenler tarafından "Hatipoğlu ofsaytta yakalandı" yorumlarına neden oldu. 

Yorumlar (1)
Zartaparta 10 ay önce
Eso yapsın işçiler için uygun olur

Gelişmelerden Haberdar Olun

@