banner163

Numan Kurtulmuş: Eskişehir tüm gücüyle Erdoğan'a sahip çıkıyor

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş: "Eskişehir rahmetli Hasan Polatkan'a ve Demokrat Partililere sahip çıkmış bir ildir. Eskişehir, rahmetli Adnan Menderes'e sahip çıkmış bir ildir. Burası, rahmetli Özal'a da sahip çıkmış bir ildir. Bugün de tüm gücüyle Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıyor ve sahip çıkmaya da devam edecektir"

SİYASET 17.11.2022, 20:49 18.11.2022, 01:22
Numan Kurtulmuş: Eskişehir tüm gücüyle Erdoğan'a sahip çıkıyor

AK Parti Eskişehir Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 

Toplantı, AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Prof.Dr. Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmada, "Yolumuzu kaybetmeden yolumuza devam etmemiz gerekli. AK Parti'yi diğer hareketlerden ayıran en önemli özellik aynı zamanda bir dava hareketi olmasıdır" dedi. 

Kurtulmuş, "Davamızın iki ayağı var. İkisi de sağlam olmak zorunda. Birincisi milletimize ait olan kısmıdır. Her alanda daha güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Her türlü badireyi aşıp bugünlere gelmeyi başardık. Hayali olmayanın, hedefi olmayanın gideceği bir yol da yoktur" diye konuştu. 

Kurtulmuş, "İkinci ayağımız ise insanlığa karşı borcumuzu temsil eder. Yeniden insaniyetli, hakkaniyetli bir dünya sistemi kurulmasına sözcülük ve önderlik etmektir" dedi. 

Kurtulmuş, "Dünyanın bu dönemde geçirdiği tüm sıkıntıları da düşünürsek bizim ayakta durmak değil, koşma mecburiyetimiz var. Gıda krizinin, enerji krizinin zengin ülkeleri de vurduğu bir dönemdeyiz. Dünya üzerindeki büyük mücadeleler tam da Türkiye'nin olduğu coğrafyada yer almaktadır. Birileri bu coğrafyada nüfuzunu arttırmak ve bu bölgedeki halkları bölmek istiyor. Taksim'deki bomba saldırısının sadece bir terör örgütünün işi olmadığınız hepimiz biliyoruz değil mi. İnşallah arkasındaki güçler ortaya çıkarılacak. Bu terör örgütlerine kimler imkan hazırlıyor kim silah veriyor, kim destek veriyor. Hatta kimler bunlara ülkelerinde alan açarak siyasi faaliyetler yapmalarına imkan sağlıyor. Bu örgütlere tırlarla silahları kimler sağlıyor. Bizim milletimiz neyin en olduğunu biliyor hepsini görüyor. Bizim derdimiz kukla ile değil, kuklacı ile. Oyunun arkasındakileri biliyoruz. Sadece teröristler ortadan kalkana kadar değil. Arkalarındaki zihniyeti de ortadan kaldıracağız. Teröre asla prim vermeyeceğiz. Irak, Suriye parça parça hale geldi. IMF'ye el açarsan senden iyisi yok. NATO ne derse başüstüne dersen senden iyisi yok. Ama eşit pazarlık peşinde koşarsan senle mücadele ediyor" diye konuştu. 

"Eskişehir  Polatkan'a, Menderes'e, Özal'a sahip çıktı... Erdoğan'a da sahip çıkıyor ve sahip çıkmaya devam edecek"

Kurtulmuş, "Eskişehir rahmetli Hasan Polatkan'a ve Demokrat Partililere sahip çıkmış bir ildir. Eskişehir, rahmetli Adnan Menderes'e sahip çıkmış bir ildir. Burası, rahmetli Özal'a da sahip çıkmış bir ildir. Bugün de tüm gücüyle Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıyor ve sahip çıkmaya da devam edecektir" dedi. 

"Vesayet odaklarının Türkiye'nin gelişmesine nasıl engel olduğunun en bariz örneklerinden biri Eskişehir'dir... Devrim Arabaları'nı izleyin"


Kurtulmuş, "Şimdi daha da ileriye gideceğiz. Önümüzdeki asrı Türkiye Yüzyılı olarak dünyada ilan edeceğiz. AK Parti'nin yaptıkları neden daha önce yapılmadı da, son 20 yılda yapıldı? Vesayetleri sadece darbe olarak görmeyin. Vesayetler bir zihniyet meselesidir. İçerdeki ve dışarıdaki vesayet odaklarının Türkiye'nin gelişmesine nasıl engel olduğunun en bariz örneklerinden biri Eskişehir'dir. Eskişehir'de Türk mühendislerinin çabasıyla... Gençler mutlaka Devrim Arabaları filmini izleyin" dedi.

"Devrim'i bu ülkeye yaptırmadılar. Şimdi aynı zihniyettekiler Togg'dan da rahatsız oluyor"

Kurtulmuş, "Türkiye, yerli otomobilini 1961 yılında yapmış olmasına rağmen, zihniyetleri bozuk olanlar Devrim'i bu ülkeye yaptırmadı. Şimdi aynı zihniyettekiler Togg'dan da rahatsız oluyor. 60 darbesi Türkiye'nin ilerlemesini önleme operasyonudur. Bunları zihninde hep yaptırmamak yatar. Ama artık vesayet dönemi çöpe atılmıştır. Uyanık olacağız, güçlü olacağız. Bugün TEI'yi ziyaret ettiğimde Türkiye'nin yaptıkları ile gurur duydum. Neler yapabileceğimizi TEI fabrikasında görebilirsiniz" dedi. Kurtulmuş, "Türkiye'ye İHA vermemek için 40 takla attılar. İyiki de vermemişler. Şimdi Türkiye dünyanın en iyi İHA'ları, SİHA'ları yapıyor" dedi. 

Zihni Çalışkan: Eskişehir Teşkilatı olarak 2023 hedeflerimize durmaksızın koşacağız

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da yaptığı konuşmada, "AK Parti 20 yıldır her seçimden zaferle çıkmıştır. AK Parti'nin tanımı ile ilgili değerli Numan Hocamızın izniyle onun sözlerini alıntılamak istiyorum: 'AK Parti'nin en temel özelliklerinden biri de müzakereye, yeni fikirlere ve ortak akıl çerçevesinde ortaya çıkacak yeni sonuçlara saygı gösteren, farklı görüşteki fikirleri dinlemesini bilen ve bundan da hem ülke hem de insanlığın yararına sonuçlar çıkarmayı başarabilen bir siyaset izlemesidir' Sayın Hocam, bu tanım için size ayrıca teşekkür ederiz. AK Parti olarak Eskişehir'imizde Millet Bahçesi, Dede Korkut Parkı, Millet Kütüphanesi, spor salonları, yüzme havuzları gibi birçok eserler kazandırdık. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz. Merkezdeki yerel yönetimlerde ise aynı performans görülmüyor. Ulaşım sorunu maalesef dubalarla çözülmeye çalışılıyor. İnanıyorum ki seçmenlerimiz yerel seçimlerde yeni bir tercihle bu kötü gidişe dur diyecektir. Eskişehir Teşkilatı olarak sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında hakikat yolunda yürümeye devam edeceğiz. 2023 hedeflerimize durmaksızın koşacağımıza inanıyorum" dedi. 

Emine Nur Günay: Artık konuşma zamanı değil, çalışma ve koşma zamanı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay da konuşmasında, "Sizler teşkilat üyelerimiz gerçek kahramanlarımızsınız. Yeni bir süreç başladı. Artık konuşma zamanı değil, çalışma ve koşma zamanı diyorum. Çok özel günlerden geçiyoruz. Dünyada ekonomik kriz var, enerji krizi var. Türkiye çok iyi bir konumda sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde. Ancak dışarıdan ve içeriden bazı kesimler bu istikrarı engellemek istiyor" dedi. Günay, "2015 yılını hepimiz hatırlıyoruz. Tekrar o döneme döndürmek için o güçler elinden geleni yapıyor. Ama Allah'ın izniyle ve sizlerin desteği ile, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunlara izin vermeyeceğiz. İstiklal Caddesi'nde yaşananlar bir tesadüf değil. Bunu her vatandaşımıza anlatmalıyız. Tüm emekleriniz için de gönülden teşekkür ediyorum" dedi. 

Nabi Avcı: Tarihî seçim kadar kul hakkı da önemli! - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@