banner163

Numan Kurtulmuş, Nabi Avcı'nın 'dedikodusunu' yaptı!

Eskişehir'e gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Bir soru üzerine yanında oturan Prof.Dr. Nabi Avcı'yı da anmadan geçmedi...

SİYASET 17.11.2022, 13:03 17.11.2022, 17:24
Numan Kurtulmuş, Nabi Avcı'nın 'dedikodusunu' yaptı!

Eskişehir'e gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Gündeme ve Eskişehir'e ilişkin açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş, bir soru üzerine yanında oturan Prof.Dr. Nabi Avcı ile ilgili de konuştu. 

"Nabi Hoca yanımda olmasa daha rahat konuşacağım... Bakanlığı döneminde yaptıkları ve Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile Eskişehir turizmde büyük mesafe kat etti"

Eskişehir'in turizmi ile ilgili bir soru üzerine Numan Kurtulmuş, yanında oturan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'yı da özellikle anarak, "Tabii şimdi burada yanımda olmasa daha rahat konuşacağım. Nabi Avcı Hocamız Türkiye'de kültür, sanat, edebiyat alanlarında saysanız sayılı isimlerinden biridir. Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde de Türkiye nezrinde çok büyük çalışmaları oldu. Ama özellikle Eskişehir'in Türk Dünyası Kültür Başkentliği ilan edilmesiyle, öncesinde ve sonrasında yapılanlarla Eskişehir turizm alanında büyük mesafeler kat etti" dedi.

"Bakanlığım sırasında Nabi Hocanın bıraktığı yerden takip ettim"

Kurtulmuş, "Eskişehir dokusu ve coğrafyası itibariyle turizmin gelişmesine çok uygun. Ben de Bakanlığım sırasında Nabi Hocanın bıraktığı yerden takip ettim. Eskişehir önemli bir aşama kat etti. Yeter mi yetmez. Yeter dersek geri düşeriz. Eskişehir turizm alanında da hedeflerini çok büyük koymalı, güçlü hedeflerle yoluna devam etmesi gerekir. Gelinen nokta iyi ve başarılıdır, ama çok daha ileriye götürmemiz gerek" dedi. 

Numan Kurtulmuş: O zulüm ve ihanetler Eskişehir halkının da zihninde - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@